2024-02-14 160 views
今日2月14號同老婆去深水埗買手錶,順便食晏飯簡單慶祝情人節。老婆想食米線,我上網搵咗一間叫米線哥嘅餐廳,評價都唔錯,我地就決定去試下。餐廳位置方便易揾,空間夠大,坐位之間唔會太擠迫。老婆叫咗一個三餸餐,有雞肉、豬潤同蘿蔔,加埋酸辣米線。仲有小食巴蜀皮旦。湯底味道唔錯,份量足夠,三樣餸嘅質素都合格,只係米線有啲軟。巴蜀皮蛋就一般水準,無特別出眾。至於我自己叫咗胡椒豬肚雞米線,真係一碗好大碗,我都食唔晒,湯底味道夠胡椒味,豬肚煮得夠軟熟。飲品就叫咗凍檸茶同凍奶茶,最後仲送了兩張50送20優惠劵下次用。總括黎講,以呢個價錢質素嚟講,算係好抵食。下次我地會再去支持米線哥。

2024-02-14
$60 (Lunch)
Celebration
Valentine's Day