2023-04-13 25 views
今日同個喜歡食辣嘅朋友一齊試吓成都風味午餐。不過我自己本身就唔算太食辣嘅,呢間完全滿足到我呢啲唔太食到好辣,但又好鍾意小辣嘅朋友們!😆🧡 1.5小時任食雞煲烤魚 $138真係超抵!我哋四個人食,只係加多$20就可以轉鱸魚!鱸魚方面,我地揀咗酸菜唔辣嘅湯底,我哋個個都好鍾意!我特別欣賞佢條魚係煎左嘅,所以無論燒幾耐,肉質都係鎖住咗,條魚一直都係好滑好好食!同埋佢俾咗好多芫荽!成煲係又大又香!啱晒喜歡芫荽嘅朋友😋由於個湯底好好味,所以揀咩菜落去都好食呀!我自己就鍾意加冬瓜落去!雞煲就揀咗小辣,但係佢好香孜然味!大愛超多洋蔥,又有好滑嘅雞,都係好食又惹味!有唔同嘅菜同丸選擇,罐裝飲品都係任飲,呢個價錢真係好抵呀!🧡咖喱牛腩飯 $48佢啲牛腩炆得好淋!同埋都有好多條生菜,份量都係好足夠!而家呢係冇落椰汁舉重,只係微辣,我覺得啱啱好!呢個價錢真係冇得輸!仲包埋飲品㗎 !整體來講,佢性價比都好高!非常滿足的一餐!☺️

🧡 1.5小時任食雞煲烤魚 $138
真係超抵!我哋四個人食,只係加多$20就可以轉鱸魚!
鱸魚方面,我地揀咗酸菜唔辣嘅湯底,我哋個個都好鍾意!

有唔同嘅菜同丸選擇,罐裝飲品都係任飲,呢個價錢真係好抵呀!

🧡咖喱牛腩飯 $48

整體來講,佢性價比都好高!非常滿足的一餐!☺️
  • 烤爐魚