2019-04-26 408 views
早兩年黎過一次,當時係閒日的夜晚,我叫咗個all day breakfast,但由於當年個Menu的選擇好少,而食物又唔算突出,所以我已經有兩年冇黎...兩年後的今天,我決定再俾多一次機會佢,睇下佢有冇進步到,點知個menu都依然好少選擇,main course只有4個意粉揀,連兩年前的all day breakfast都冇咗當我問個侍應點解冇all day breakfast既,佢答只有假日先有,因為假日的餐牌同閒日的餐牌係唔同的我話兩年前的閒日都仲有all day breakfast喎,而且本身個menu的選擇已經好少,宜家仲連all day breakfast都冇埋; 佢竟然辯駁:「個menu已經多咗選擇架啦! 我地兩個月前轉咗menu,已經多咗選擇架啦!」佢係咁強調多咗選擇,其實根本都冇多到! 係懶就懶啦,仲咁多藉口我地叫咗兩個意粉,一個係黑松露意粉,另一個係龍蝦汁青口意粉,上菜時間勁慢,而且份量極少,個份量同食下午茶差不多,但我地明明係晚飯時間食緊晚飯,但點解個份量同下午茶的份量一樣的? 價錢又唔係便宜,service又唔係好,味道方面雖然唔係難食,但又唔稱得上叫好食,個黑松

價錢又唔係便宜,service又唔係好,味道方面雖然唔係難食,但又唔稱得上叫好食,個黑松露意粉沒有黑松露的香味
呢d食物水準係其他西餐廳都大把,而且人地食物的份量都多過佢多多聲! 飲品方面,雖然味道都ok,但又係份量細,飲幾啖就冇,我開始懷疑呢間野其實係咪「袖珍餐廳」,佢地係咪應該改名叫「袖珍餐廳」會更貼切呢? 一個字,唔抵!
 食完之後,我地個肚都仲未飽
然後我地決定去附近的茶餐廳再繼續食

呢間餐廳的唯一優點是,環境舒服寧靜,適合吹水傾計...

唉,冇黎兩年,間餐廳都冇進步過,所以我地下次一定唔會再黎
Other Info. : 以上內容完全屬實,不含嚴重指控,請openrice立即刊登,謝謝!
2019-04-25
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)
  • 食自己手指