2011-02-15
一早已book左位,所以唔洗等就好快有位了. 之前睇到openrice很多的食評都話服務態度一般, 但經我觀察, 服務態度雖然沒有很主動, 但都好有禮貌^^ 今次是我們第一次光顧, 所以叫左最出名的菜色:1) Rosemary Roast Chicken份量好充足, 起碼有7件! 每個部份都有D, 肉質有滑有嚡的, 味道口感豐富! 加上淡淡香草味, 真係唔錯呢~!2) 意大利海鮮飯這是我最欣賞的菜色. 首先Waiter好有善地問我們耍不要加芝士; 加上芝士後, 芝士慢慢溶在滿佈海鮮的燴飯上. 每一口都有芝士同海鮮. 感覺非常滿足呀~! 3) 波菜薯溶大蝦份量有7件. 賣相很別致~ 波菜碎加上薯溶, 再放上大大隻鮮蝦上. 軟淋淋的波菜薯溶加上超級彈牙的大蝦, 真係好好食呢~ 4) Tiramisu真是從未食過咁大件的tiramisu! 4個人分都得呀! 味道方面真係唔錯. 唔太甜而且芝士味濃. 雖然當時已經好飽, 但實在太好食了, 幾飽都食得落. 這件tiramisu為今餐畫上一個完美的句號. PS: 這間餐廳的食物份量真係好大. 今次只有我們2個人, 所以唔可以試到好多款式. 下次一定
今次是我們第一次光顧, 所以叫左最出名的菜色:
1) Rosemary Roast Chicken
2) 意大利海鮮飯
3) 波菜薯溶大蝦
4) Tiramisu
PS: 這間餐廳的食物份量真係好大. 今次只有我們2個人, 所以唔可以試到好多款式. 下次一定會跟多D朋友來試多D菜色!