2021-11-07 500 views
一再改再嘅聚會,呢個weekend終於成事。數數手指,#小秘書 都有一段時間無入過嚟 #屯門,人生路不熟,企喺西鐵大堂嘅我,的確有啲迷惘😅 經過途人嘅教路,#小秘書 終於嚟到 #屯門市廣場😅 呢日我哋揀咗「點煲」做集合點,順便試吓佢哋馳名嘅 #備長炭 燒 #煲仔飯。飯量比我預期中更少,不過啲飯焦又真係卜卜脆又幾香口嘅🤤 但係我真係要投訴一吓個 #前菜 #醬油皮蛋,#師傅 慳到連全隻 #皮蛋 又唔捨得放哂落隻碟度,單睇隻蛋嘅外觀已經好唔吸引、個蛋黃更加係乾到呢😅 至於個 #魚香茄子煲🍆 如果唔係咁咸,熱辣辣味道都做得唔錯,用嚟送飯都ok嘅🤤整體嚟講,我覺得班 #服務員 都幾有禮貌,不過食物價錢就貴咗少少囉,大家有機會去試吓個煲仔飯都可以嘅🙃

2021-11-06
Type of Meal