2024-05-11 22 views
《川火堂》份量超多的銅鑼灣四川小店🥘🥘🥘🥘🥘。金湯酸菜魚 ($228) - 金湯酸菜魚份量超級驚人,超級大碗,魚肉嫩滑可口,入面仲有大量芽菜同薯粉,點了微辣,個人食開譚仔三小覺得可以接受。。清炒萵筍絲 ($78) - 萵筍絲爽脆入味,清清地食到萵筍的香味。。膠原脆皮豬手 ($128) - 豬手外皮炸得酥脆,配上蔥蒜等辣汁香口又惹味。。手工紅糖糍粑 ($46) - 糍粑即叫即炸,外脆香脆,食到糯米顆粒感,煙煙韌韌,一定要點上紅糖和黃豆粉,食落倍感美味。。檸檬冰粉 ($32) - 超可愛的冰粉,有隻紅貓仔棉花糖係上面,正常發揮的冰粉。
《川火堂》
份量超多的銅鑼灣四川小店