好餐廳真係要特別寫食評好好讚賞,希望俾多啲人知道👍👍作為街坊,一直都知道喺會所有呢間餐廳存在,但係位置實在太隱世,好多時都只會喺商場啲連鎖店裡充飢。直至母親節,食開呢間餐廳嘅媽媽提議叫外賣,出餐快不特止仲要份量好多、有水準👍👍 隔一個星期即刻encore落去餐廳食現場,點知更加係驚為天人,好味到停唔到口😍😍餐廳位於麗港城一期會所,座位寬敞光線充足!星期六晚幾乎全場爆滿,侍應服務非常周到,一坐低已經遞來兩碗無味精靚湯讓我地飲住點菜👍👍 菜式款式多亦都價錢合理,簡直花多眼亂~ 最後嗌左山楂咕嚕肉、萬興小炒皇,落單嗰陣侍應仲溫馨提示嗌左兩碟餸,加36蚊有得食豉椒炒蟶子!發達啦!向來鍾意食蟶子嘅我聽到即刻二話不說落單,飲飲下湯,小菜陸續送到!豉椒炒蟶子非常夠味有鑊氣!真係冇諗到加多36蚊可以食到海鮮!山楂咕嚕肉咕嚕肉新鮮炸起脆脆有溫度,個汁酸酸甜甜非常醒胃,仲有荔枝做生果點綴唔會太酸!可以話係我食過最好味嘅咕嚕肉!萬興小炒皇呢個係我爸爸最愛,上次食過外賣已經覺得好好味,今次食現場簡直係驚喜萬分!新鮮炒好非常有鑊氣,最喜歡乾蝦脆白飯魚菜甫非常有口感,辣辣地好香口,送飯伴酒一流!!份量滿滿,唔駛加
好餐廳真係要特別寫食評好好讚賞,希望俾多啲人知道👍👍

豉椒炒蟶子
非常夠味有鑊氣!真係冇諗到加多36蚊可以食到海鮮!

萬興小炒皇

份量滿滿,唔駛加一,吃飽食醉埋單都係HKD 202!! 呢個價錢食到咁滿足真係超值!黎緊要多啲黎幫趁呢間咁有溫度嘅小店,希望大家都多多支持👍👍👏👏
萬興小炒皇
$100 (Dinner)