2018-10-29
上次去食咖哩排緊隊果時, 見到呢間餐廳, 都唸住下次要試下, 今晚又去開灣仔, 咁就試下啦. 點知真係” 一試” 難忘”勒!!!初初入黎餐廳時, 有個斯文四眼男待應SERVE我地, 其實態度都好好, 我地就叫左兩樣食物同兩杯飲品, 竟然得一樣野係好食!!!!! 其實真係好難遇到咁伏1. 白酒牛油海鮮忌廉汁扁意枌 – 差到冇野好講, 我從來未食過咁難食既意粉,佢果D所謂海鮮,只係得一D海鮮碎, 竟然係平時放係PIZZA上面細到冇人有果種蝦仔, 大佬收成$118, 唔駛CHEAP到用呢D蝦呀!!! 另外, 果個所謂, 白酒牛油海鮮忌廉汁簡直係一D味都冇, 意粉又硬又成, 咁冇誠意就唔好做!! 呢個意粉簡直係想講粗口!!!! 我地係從來唔會浪費食物,即使食唔晒都會TAKE AWAY, 但呢個意粉真係食左兩啖唔想再食!!!!! 2. 美國安格斯純牛肉漢堡配薯條 – 雖然呢個BURGER係整得唔錯, 我覺得好味! 但可惜其他人與事太差勁!3. Passion Fruit Shaken tea – 所謂熱情果, 一D都唔熱情, 我飲菓汁先生都好味過佢.4. Iced Crea
4. Iced Creamy apple – WOW! 難飲至極, 淡到冇人有!!!! 完全飲唔到有APPLE味!
除左野食唔得之外, 那位四眼待應走左唔知去邊後, 黎左個黑口黑面極冇禮貌, 總之一副趕客樣既男待應黎, 上左野食比我地, 又十年都唔攞飲品黎, 我請佢攞黎, 佢就藐嘴藐舌,咁好啦…
後黎埋單應該開心D啦, 佢個樣仲要係再差D, 本人去咁多餐廳食飯, 呢間野真係本年度算係好差之一,有一種人原來見到金都唔會識笑, 若果大家好想見下, 不坊去探訪下佢.