2023-09-25
book 左星期六 (要比$500) 一行8人同屋企人食飯一出𨋢,見到埸面混亂,全部人圍住個reception ,等左15分鐘 ,終於安排左一張長枱!問可以轉圓枱,竟然話得一張大圓枱,𨍭吾到!如果唔夠枱就吾好接受book位,仲要比$500訂😡成餐飯,都要將d餸菜遞來遞去,完全享受吾到食飯嘅開心,食到一肚氣😤餐廳環境細又狹窄又十分嘈吵!上菜速度慢!吾夠人手,服務差!等左好耐,終於有菜上,食吾到第3個餸,就有侍應話要last order🙄🙄 d嘢食都未嚟曬,又點知夠吾夠食!9:30 已經拎張單叫你埋單先,我哋反映仲有上海粗炒未嚟,個侍應話師傅已經收工,話幫我地取消!客人d餸都未check出曬未,師傅就已經收左工!真無言😐 餐廳真係要檢討北京填鴨:皮吾脆,鴨冇咩味南翔小籠包:皮厚,完全冇湯汁松子魚: 魚肉完全冇味下次冇吾會再幫襯,亦吾推介!
問可以轉圓枱,竟然話得一張大圓枱,𨍭吾到!
餐廳環境細又狹窄又十分嘈吵!上菜速度慢!吾夠人手,服務差!
北京填鴨:皮吾脆,鴨冇咩味
南翔小籠包:皮厚,完全冇湯汁
松子魚: 魚肉完全冇味
下次冇吾會再幫襯,亦吾推介!