2023-06-11
呢個咩蕃茄芝士餅 比啲普通餅乾我地就收成舊水 真係智商稅嚟但原本以為好差 但原來低處未算低 一切陸續有嚟北海道帶子唔知咩鬼飯 真係難食過狗飯 完全冇味冇到 唔知仲以為去左幫襯素食餐廳鵝肝羊排 呢個仲衰多兩前重 以後兩樣係分開架啦 點知合埋一切 個肝似係樓下超市啲急凍貨 個羊排喊左七成熟 依然都仲硬過我啲牙重頭戲嚟啦 食到6.58pm 上甜品啦等左成半個鐘 以為有咩大搞作 原來得咁架咋?? 又唔係特別好食 擺盤又唔靚 搞成半個鐘? 仲耐過啲主菜 都唔知係無心做好菜品 定其實你地心在甜品然後埋單話過左7.30pm 現時已經7.32pm 連個85折都冇埋 事前確實冇睇要730前離座 但我地7點正已經食完 正正常常你地唔特登拖住時間 慢慢食都準時走到啦 正常甜品店整呢兩樣野15分鐘都搞掂啦等到un 哂腳 催左兩次 搞成半個鐘 出啲咁既貨 真係唔會再嚟!
重頭戲嚟啦 食到6.58pm 上甜品啦