伏!第一次嬲到寫食評,係唔想其他人中伏,同我一樣有咁不愉快既經歷,所謂「任食大閘蟹」原來係每人全晚只限食3隻,因為佢每叫一次,只會按人頭黎一隻,之後每一轉都話要蒸30分鐘,所以,最後一個人只會食到三隻,咁唔係叫任食啦。不特止,大閘蟹無比醋同交剪,食刺身又無鼓油碟,啤酒機用既透明即棄膠杯係重用既。今次係人生第一次食放題食唔飽,食物種類少都算,味道仲要係差,上台速度極慢,黎野食先比餐具,感覺係用盡方法減低你食既速度/數量。打正旗號「任食至尊大閘蟹、生蠔、海膽同生啤!」,吸引人去到,先知所謂既生蠔、海膽同生啤任食任飲係要每款另加原價$409以外再加一,埋單成$600一位。另外,室內環境非常逼挾,同隔離台接近肩貼肩既距離。只係覺得佢係疫情下係賺到盡,不顧食客既安全。職員的態度也不好。去過一次,唔會再去!

去過一次,唔會再去!
2021-11-01
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$610 (Dinner)
Celebration
Anniversary