2017-03-29 1640 views
突然間想休息下、要用兩個鐘頭當去左一次一次旅行、要有好食嘅嘢要有舒服環境、突然間想起呢度、自己一個人衝左入去、以前和朋友都食過一兩次、記得味道是不差的、一坐低、服務員問洗唔洗要本雜誌睇、真係中咗我的要求、就係想休息下、扮吓去旅行。坐完一陣、叫左三個course既lunch. 3 morotsu oyster 好靚、有塊酸酸地紫色的葉係啲魚子醬嘅上面、夾埋一齊食都幾得意。cream cheese tagliolini 賣相其實幾靚又簡單、意粉比較硬身、因為醬汁比較濃、遮蓋了蟹肉味道。Dessert - apple tarte Tatin 賣相很美、批地做得細緻很香牛油味、蘋果餡熱一些會比較好。總括來說今次的午餐其實都不錯、大家得閑都可以在市區找一些能令自己放假的地方休息一下吧。
坐完一陣、叫左三個course既lunch.
Dessert - apple tarte Tatin
賣相很美、批地做得細緻很香牛油味、蘋果餡熱一些會比較好。
2017-03-29
$350 (Lunch)