Hiring
$17,000-$19,000
Monthly
一踏入餐廳,呢度嘅環境氣氛令人好放鬆好舒服,再加上員工安排坐沙發位舒適度再加分👍🏻Lunch set有all day breakfast, 漢堡包, 意粉等等。餐牌分兩個價錢,單叫就係$98 ,如果想要埋是日餐湯或沙律就加多$10 ,姐係$108 是日餐湯配自制麵包🥖餐湯係甘筍湯,質地濃厚,飲到差唔多見底時發現裡面仲有芝士粒添,好飲!⭐️烤蘑菇忌廉汁手製闊條麵.香草燒雞胸. 燒野菌菇菌挺多,闊條麵被醬汁黏住,啖啖濃郁蘑菇味,雞胸被闊條麵蓋住,肉質軟身唔會覺得乾爭爭,份量對我嚟講啱啱好,過多就會覺得漏🙂埋單時員工會問係咪yuu會員,可以即時嘟機儲分👍🏻 餐廳門外更有多款新鮮自家製麵包,賣相吸引😍

⭐️烤蘑菇忌廉汁手製闊條麵.香草燒雞胸. 燒野菌

2022-01-08