2021-03-07 247 views
難得星期日出街,行到夜晚9:00攰攰地又未食晚餐,同朋友就想搵個地方食野加休息下,點知俾我地見到Coffee Break 有窩夫食就馬上入去。我諗時間都唔早所以冇人等,入到去睇咗陣餐牌就有店員提醒我地想order甜品既話要9:15前落單,呢點我覺得幾好,費事客人諗諗下過咗鐘冇得叫就會好失望。我地叫咗黑松露薯條同焦糖香蕉窩夫配朱古力雪糕,黑松露薯條好有驚喜!薯條係新鮮炸起,份量好多仲熱辣辣,配埋個黑松露醬食真係好好食。朋友話越食真係越肚餓,因為仲好想食落去😂😂另外,窩夫份量好足夠,個形狀係長方形都幾特別,有別於平時既三角形。上面有少量朱古力醬加oreo脆脆,口感好豐富,而朱古力雪糕係Movenpick,最鐘意佢有朱古力粒係入面,所以成個甜品都好滿意。下次會再想試下佢既晚餐,見隔離枱啲人食漢堡包好吸引!

下次會再想試下佢既晚餐,見隔離枱啲人食漢堡包好吸引!

黑松露薯條
焦糖香蕉窩夫配朱古力雪糕
2021-03-07
$80 (Last Night Supper)
焦糖香蕉窩夫配朱古力雪糕