2019-04-30 115 views
好耐冇去鋸扒了,於是決定今晚同朋友係學校附近搵返食下,黎到top blade steak lab, 一入黎個環境好舒服,走廊空間夠,成個氣氛比人好舒服既感覺,首先想大讚啲staff 好好人,見我地唸左好耐就主動黎同我地介紹有咩好食,呢到薯條免費任食配茄汁,仲有些少黑松露味,係好好既小吃,我地叫左套餐,各配忌廉蜆肉薯仔湯,蜆味好濃郁,湯亦都好足料,確保你每啖都會食到材料,至於主菜我地揀左390日美國谷餌牛扒3成同客席主廚牛扒5成,2份牛都好入味,封煎得好靚,令到牛既肉汁都鎖住到,中間半熟的牛扒好稔,放入口有少少溶既感覺,飲品我地叫左英國手工啤酒,花香味頗濃,而staff就表示意大利既蜜味會濃啲,睇你地中意邊款,仲有一杯dirty 檸檬特飲,食完啲比較重口味飲杯lemonade就感覺好fresh, 甜品就係熱情果芒果撻,撻皮稍微林左少少,水果味好重,做飯後甜品都推介! ☺ 總括而言,好味!staff超好人!推介!
美國390日谷飼平鐵牛扒
客席主廚平鐵牛扒