2018-06-01 248 views
位置於西環一條後街既地理,餐廳兩層使用極大落地玻璃,成個環境俾人一種好舒服好relax既感覺。再講食物,呢到比較fusion一啲,但用料同製作非常認真。前菜既軟殼蟹沙律,軟殼蟹食落去就知道係用靚貨,原因係因為佢係非常厚肉,而且有膏,坊間好多軟殼蟹其實無乜肉、好瘦,但呢到係肥妹既。配埋個avocado mustard醬,非常特別。之後嗰個Lobster Trio,有好多驚喜,首先佢唔係用意粉,係用稻庭烏冬,然後龍蝦係新鮮波士頓龍蝦,從佢幾膏同埋肉質得知,呢個係非常難見既。最後佢個字竟然係用乾瑤柱做,超級香。大家如果lum唔到食咩或者想放空一下,呢到相信會係一個好選擇!👍🏻推薦
推薦