2021-01-24 1210 views
前排天氣凍,男人接受唔到去食風,但又唔想買外賣返屋企食,但佢又好掛住,所以上星期一暖尐就話唔好煮去搵 Chef Kobe,唉... 佢已經好耐無話掛住我(可能日日對住都嘔囉XD)但佢話掛住另一個男人... 我好傷心XD佢仲話想要叫3個餐,但我話我真係好想試埋樓下個間,所以佢先叫兩個餐,但Chef Kobe又好好人咁俾左好多薯條我地(其實前一日我whatsapp左Chef Kobe背後既男人,佢都話會留多尐薯條俾我地,因為佢話我地係少有地欣賞佢地清咩薯條既人),所以我地其實都唔係試到樓下個間好多野XDAnyway, 男人其實好掙扎,成日都唔知叫邊個,反而我又會唔知點解想試哂,所以今次我叫左個齋既菇菇包!超好食!老老實實啦,話哂都係got beef, 都唔知點解蟹堡,蝦堡,魚堡同齋既都咁好食,反而個牛最吸引唔到我,又明明burger係我心目中都係牛架麻,做咩要改變我對burger既認知XD個菇菇包個醬好match好好食! 下次應該到我有選擇困難症....但個熱朱,要少尐水,再多尐朱古力粉啊!(不過呢個可能又係我要求高)