近排天氣涼左,係中環返工嘅你,有冇諗過去碼頭吹着涼風咁食lunch?介紹個好選擇俾你呀,就係位於七號碼頭嘅Got Beef,小店專賣漢堡:有牛有蟹有魚有雞有蝦有素之外,仲有小食:有薯有翼有菇有果有肉有指。留意返小店只有一人打理,落單送餐煮野食全部一腳踢,幫襯時記得要留返多啲時間。📢小店營業最後一星期啦,想幫襯就要快啦!其實兩年前就已經幫襯過,果時仲係$78 一個Burger,而家臨近結業特地過黎支持同路人以及回味一下😢,有緣再聚。-🌖Got Beef Combo Set $108漢堡一個$88,+$20轉套餐包一罐汽水同薯條。漢堡包輕輕煎過,加添香脆口感;牛肉漢堡軟綿多汁,配上生菜🥬蕃茄🍅減輕油膩感,再配埋芝士夠曬滿足。薯條係啤酒薯條,真係夠曬誠意,而且份量唔少,食曬之後夠曬飽。🌖Got Crab🦀  $88(兩年前$78😂)呢個係兩年前食嘅(囤相真係無極限😂,兩年前嘅都可以未出post),蟹肉份量多而且結實,外層炸得香脆,配上沙律醬又加返少少濕潤嘅感覺。
🌖Got Beef Combo Set $108
漢堡一個$88,+$20轉套餐包一罐汽水同薯條。

🌖Got Crab🦀  $88(兩年前$78😂)

2021-10-22
15 Minutes (Dine In)
$108 (Lunch)
2021-10-22 134 views
又一間要拿拿聲寫既小店比上次更急因為佢得番8日(10月30)就結業好開心有朋友帶我黎食呢間小店我真心覺得從未試過既話,真係好可惜雖然佢未必係全香港最好食既漢堡但真係好值得係佢結業前黎試一下小店係由中環去尖沙咀既碼頭上層可以望住個海食飯再加上最近天氣涼涼地都幾爽YY!Burger $78 - $88Burger + Fries + Soft Drink $108其實跟餐會抵好多因為得2個女仔,驚食唔晒所以要左2個包,只係跟左一個餐因為即叫即製,所以等左十至十五分鐘Got Crab Burger9分個包微微煎香左,外面微脆,入面好鬆軟但略嫌薄左少少包入面個炸蟹餅係全蟹肉唔係薯餅/魚蛋餅入面加少少蟹肉扮蟹餅!好濃好濃蟹味,好正!Got Beef Burger 8分明明小店名係Got Beef但反而呢個冇蟹堡咁出色佢個漢堡扒係好鬆軟,好濃牛味但略嫌乾左少少但都好味既!Fries9分佢係用真薯仔,仲有啲薯皮係上面既真薯條!每條都好粗身!炸到外脆內軟咁,好好味!真薯條特別重薯味,係唔同啲既!問心,佢價錢係唔平但值囉麥記餐係平一大截,但用料根本唔同反正你儲多個四五十蚊都買唔到樓不如對你身體好啲食啲新
又一間要拿拿聲寫既小店
比上次更急
因為佢得番8日(10月30)就結業

好開心有朋友帶我黎食呢間小店
我真心覺得從未試過既話,真係好可惜
雖然佢未必係全香港最好食既漢堡

Burger $78 - $88
其實跟餐會抵好多
因為得2個女仔,驚食唔晒
所以要左2個包,只係跟左一個餐

因為即叫即製,所以等左十至十五分鐘
Got Crab Burger
9分
個包微微煎香左,外面微脆,入面好鬆軟
但略嫌薄左少少
包入面個炸蟹餅係全蟹肉
唔係薯餅/魚蛋餅入面加少少蟹肉扮蟹餅!
好濃好濃蟹味,好正!
Got Beef Burger
8分
明明小店名係Got Beef
但反而呢個冇蟹堡咁出色
佢個漢堡扒係好鬆軟,好濃牛味
但略嫌乾左少少
但都好味既!
Fries
9分
佢係用真薯仔,仲有啲薯皮係上面既真薯條!
每條都好粗身!
炸到外脆內軟咁,好好味!
真薯條特別重薯味,係唔同啲既!

問心,佢價錢係唔平
但值囉
麥記餐係平一大截,但用料根本唔同
反正你儲多個四五十蚊都買唔到樓
不如對你身體好啲
食啲新鮮啲,真材實料啲既野落肚啦
  • Got Crab Burger
4K
2021-03-22 1881 views
今日(22-3-2021 Mon)同老公放假,去睇中環嘅花展,咁我哋食個晏先,我哋搵到呢間同CHI Tachinomi(https://www.openrice.com/zh/hongkong/r-chi-tachinomi-%E4%B8%AD%E7%92%B0-%E6%97%A5%E6%9C%AC%E8%8F%9C-%E4%B8%B2%E7%87%92-r652195),但因為CHI Tachinomi以串燒為主,所以我哋揀呢間.而我哋要兩個$108.00跟汽水嘅漢堡包餐,一個係魚,一個係素,小食就各加$10.00要果同菇.落完單等,等好耐,原來等咗15分鐘,終於用兩個紙袋載住嘢食俾我哋,兩個漢堡包都用錫紙包住,而果原來都係炸嘅,第一次見.影好相食得,先試炸牛油果,外脆內裡超腍,真有趣.味道: 3分而炸菇呢?一樣外脆而內裡juicy.味道: 4分然後食魚堡喇,魚柳都係炸咗嘅,一樣係外脆,內裡肉滑;不過啲醬又係少咗啲.味道: 4分素漢堡呢?有菇,番茄同生菜,啲菇好juicy好滑,感覺呢個冇魚堡咁乾.味道: 5分而兩個麵包本身都幾好味.抵食係2.5分

兩個漢堡包都用錫紙包住,
兩個跟汽水嘅漢堡包餐
而果原來都係炸嘅,第一次見.

影好相食得,先試炸牛油果,外脆內裡超腍,真有趣.
味道: 3分

而炸菇呢?
一樣外脆而內裡juicy.
炸菇
味道: 4分

味道: 4分
魚堡
素漢堡呢?有菇,番茄同生菜,啲菇好juicy好滑,
素漢堡
感覺呢個冇魚堡咁乾.

味道: 5分
左: 素漢堡, 右:炸菇
而兩個麵包本身都幾好味.
抵食係2.5分
2021-03-22
15 Minutes (Dine In)
$118 (Lunch)
兩個跟汽水嘅漢堡包餐
炸菇
素漢堡
左: 素漢堡, 右:炸菇
2021-01-24 1210 views
前排天氣凍,男人接受唔到去食風,但又唔想買外賣返屋企食,但佢又好掛住,所以上星期一暖尐就話唔好煮去搵 Chef Kobe,唉... 佢已經好耐無話掛住我(可能日日對住都嘔囉XD)但佢話掛住另一個男人... 我好傷心XD佢仲話想要叫3個餐,但我話我真係好想試埋樓下個間,所以佢先叫兩個餐,但Chef Kobe又好好人咁俾左好多薯條我地(其實前一日我whatsapp左Chef Kobe背後既男人,佢都話會留多尐薯條俾我地,因為佢話我地係少有地欣賞佢地清咩薯條既人),所以我地其實都唔係試到樓下個間好多野XDAnyway, 男人其實好掙扎,成日都唔知叫邊個,反而我又會唔知點解想試哂,所以今次我叫左個齋既菇菇包!超好食!老老實實啦,話哂都係got beef, 都唔知點解蟹堡,蝦堡,魚堡同齋既都咁好食,反而個牛最吸引唔到我,又明明burger係我心目中都係牛架麻,做咩要改變我對burger既認知XD個菇菇包個醬好match好好食! 下次應該到我有選擇困難症....但個熱朱,要少尐水,再多尐朱古力粉啊!(不過呢個可能又係我要求高)

人不可貌相,單憑外貌判斷一個人的好壞高低,可能和人才失之交臂 店不可名稱,單憑食店名稱判斷店鋪是否有素食,也可能和找素機會擦身而過 一聽到 Got Beef HK 🐮 這個店名,素友們應該會諗起Got Beef🐮、Got Fish🐟、Got Chicken🐔這一堆令自己提不起興趣的東西🤐。不過,細看一下餐牌,咦?一個V字突然出現在眼前,原來這間店是有一款 “ GOT VEGGIE” 的素食漢堡的😍,實在是有點意想不到呢 1️⃣ 位置及環境 GOT BEEF 這間小店是在中環碼頭往尖沙咀渡輪⛴上層入口的位置,有少量座位可供堂食。如果不太凍的時候,坐在離店鋪稍遠的二人座位,看着海景🌊吃東西,也是一個不錯的選擇。 2️⃣ 食材及外觀 Got Veggie 這漢堡🍔的大小也算適中,不會太小而令人失望。在一眾材料中,有「素食界肉扒」之稱的烤大啡菇🍄絕對是搶去了其他食材的鋒頭,即使底下的西生菜「很努力的伸出手來」👋,但始終還是大啡菇最為搶眼。 把上層的麵包拿開,便看到一堆「黃色的東西」🟨🤔,起初還以為是半溶芝士,原來是「西式蛋餅」(奄列,omelette)。而在最下層,還有一塊在相片中怎樣看也發現不了的

1️⃣ 位置及環境

2️⃣ 食材及外觀

把上層的麵包拿開,便看到一堆「黃色的東西」🟨🤔,起初還以為是半溶芝士,原來是「西式蛋餅」(奄列,omelette)。而在最下層,還有一塊在相片中怎樣看也發現不了的「疑似隱形」蕃茄🍅。總體來說,材料上也算多樣化。

3️⃣ 味道

在味道方面,由於漢堡是即叫即製的,所以食物到來時,用手拿着漢堡,仍會有微暖♨️的感覺。一眾食材中,當然以肥厚的烤大啡菇口感最佳😋,而幼滑的奄列和爽口的蕃茄也不錯🤤。加埋新鮮熱辣的粗薯條🍟,就是一頓滿足的晚餐了。

4️⃣ 廚師

除食物外,👨‍🍳廚師Chef Kobe的招待,也很值得讚賞💯。因為餐單上的Got Veggie ,寫着“Special off menu,ask Chef Kobe”,所以也問了問Kobe素漢堡的食材是固定的還是視乎當天有甚麼食材,Kobe說材料是固定的。之後,版主又請Kobe幫忙把食材寫下🖋,他也十分樂意👍。食完離開時,剛巧已沒有客人,和Kobe說good bye👋,看着他回應的表情時,是可以感受到他的熱情的。

2020-11-07 828 views
突然想食burger,但又唔想食牛。見呢間舖有蟹堡就專登行過黎試吓。基本上得四個吧位,同另一張檯。是日攞住袋嘢。叫左就坐低。唔明點解得幾個位個檯下面都冇勾,要我攬住袋嘢曬食。是晚都算大風,碼頭更加,環境認真麻麻。個包係細個。男人實唔飽。隨時食兩個都得...但就真係好食。食得出啲菜好新鮮,蟹炸得剛剛好,醬嘅份量都剛好。總結:個包係好食,但呢個位置呢個價錢呢個環境暫時諗唔到點解要返黎食,畢竟中環真係好多漢堡包店。

蟹堡
2020-09-17 440 views
今晚無咩心情打機,個人又唔知點咁... 咁就打下字啦XD話說第一次去食完,都唔夠一星期再去搵Cef Kobe! 但我都係唔敢話要同佢集郵XD個日,我一心諗住叫Got Fish, 男人覺得佢食得落Got Beef加Got Crab, 所以佢叫左3個,但可能大家帶住口罩,Chef Kobe聽唔清楚男人叫Got Fish, 所以一開始俾左兩個Got Beef加Got Crab, 但因為我真係好想食魚魚,Chef Kobe話唔收我地錢俾我地,但我地唔好意思,雖然佢唔多願收,但男人亦堅持! 雖然我地唔係話好有錢,但我覺得我男人做得好好! 不過咁... 舊魚好好食,但真係幾厚身幾大舊! 我呢尐咁elephant 既都咬唔到,相信尐elegant又想食既朋友仔有難度啊! 於是我又作出“投訴”,所以下次我會叫個secret menu去解決我唔太好包但又可以繼續食我既魚同薯條~ 呵呵呵~
今晚無咩心情打機,個人又唔知點咁... 咁就打下字啦XD

2020-08-29 302 views
男人要求今日呢間要打先! 但容我先講段故...話說第三波前,有日我地去長洲,計岩時間想食佢,點知佢地個日貼紙仔無開... 上星期話補完習去食,但見佢fb開1500,我地去左IFC涼左陣冷氣,第二次拜訪,去到都係無人,fb無講 (年紀大,睇fb多過ig),等多左陣,心血來潮睇佢地ig先知原來疫情期間,weekend唔開... 啊~ 但我地只有weekend先去到,於是... 我就message問啦~ confirm左佢地唔開,不過都明,大家少左出去食,仲要weekend... 相信好多餐廳會選擇關門,真心明白,燈油火蠟人工樣樣都要錢,而我相信最重要既係要準備食材,當佢fd底唔出糧,食材都唔等得啦! 但最估唔到既係... 佢地記得我呢個傻婆,岩岩星期三主動message我話今日開! 嘩~ 小民受寵若驚!點都要即刻去啦!今日我1450左右去到,男人架車遲左仲要落錯車,我就打機慢慢等~ 點知過左1500都未見人,開始擔心... 怕男人黎到又失望(因為比較鍾意食burger個個係佢)... 係報告前我message冇人應突然間醒起佢俾過個電話我,我就好無禮咁打去問... 好在只係Chef Kob
男人要求今日呢間要打先! 但容我先講段故...

今日我1450左右去到,男人架車遲左仲要落錯車,我就打機慢慢等~ 點知過左1500都未見人,開始擔心... 怕男人黎到又失望(因為比較鍾意食burger個個係佢)... 係報告前我message冇人應突然間醒起佢俾過個電話我,我就好無禮咁打去問... 好在只係Chef Kobe買野遲左,咁就得啦~

入正題! Btw, 型仔Chef Kobe (真心覺得型! 大家行過可以去偷窺下,當然最好幫襯埋啦!)主動問要唔要幫我地開2,實在係太細心了!

Got Crab 有蟹 $98 個餐
拿 ~ 呢個堅好食! 佢係真蟹肉整出黎既! 點解咁肯定,因為除左我為食就係因為我食到個小蟹殼,我又唔覺得好大件事,但如果可以小心尐就會更好(可能因為我昨晚自己整既paella都有少少,所以明白)~

Got Beef 有牛 $98個餐
你問我,我會揀蟹,因為呢個肉食得出係新鮮同靚肉,唔係99的漢堡扒,不過可以落多兩粒鹽同黑椒俾多少少味. 如果佢就咁一個扒係夠味既,但因為有菜同蕃茄溝淡左,fresh左,所以個肉食到鮮味但唔夠蟹咁突出

Got Fingers 有指 +$10 由薯條轉"有指"
呢個都好食! 佢個魚手指係幾實,唔會一咬就散哂咁,最開心係佢refill我地個醬啊~ 以我同男人呢尐可以飲既死變態黎講,真係好鬼開心!

薯條
朋友,呢隻薯條先係薯條麻! 好食到呢... 然後好驚喜既係,佢地送多左份俾我地啊!天啊~ 如果唔係天氣熱食唔落咁多野,我同男人應該會爭住食XD

Got Shrooms 有菇 $48
呢個後加既... 我呢...都爭扎左一陣,因為都怕食唔哂,但男人話go! 咁就當然go啦!我地開頭諗係大啡菇個隻,點知當黎... E!? 喂!? 一粒粒既... 原來係蘑菇炸架! 呢個有驚喜,好彩叫左啫XD 不過我地都覺得配茄汁唔多夾,我食左幾粒,就覺得可以試下用Gravy配,應該會夾尐同幾好食!

BTW, 多謝Chef kobe放第一樣野落黎個時,好貼心咁俾埋濕紙巾! 同埋呢... 唔好意思,我估同我吹水既係腦細,但我打呢篇野先發現我無問佢大名,只記得佢同我講Chef KobeXD

真心,好食! 男人未食完已經話要翻兜,落車仲叫我打尖寫呢篇先,我估... 我地會好快再食! 另外有朋友講樓下間串燒既燒雞皮好好食(我唔食,但叫左男人試幾次都話要留肚食burger)~ 如果行開,就去支持下啦!
2020-08-29
2020-07-09 2012 views
Got Beef is a burger stand at Central Ferry Pier. I am sure you would have seen their eye-catching neon sign if you catch a ferry from Central to Tsim Sha Tsui on the top deck. I have always wanted to try it, and got a chance to do so after going to gym yesterday.Seeing this definitely swipe away all my guilt for having junk food after working out!I think beef might be the signature, but I really wanted to try out homemade crab cake too, so I got a Soft-drink Burger Combo set of Crab Burger, fri

I think beef might be the signature, but I really wanted to try out homemade crab cake too, so I got a Soft-drink Burger Combo set of Crab Burger, fries, and a can of coke zero.
Crab Burger, Fries

There was a massive fan at the stand, so it wouldn’t be a problem to enjoy the food without sweating much.
Crab Burger

Since it was relatively cool, I decided to take a seat next to the stand to enjoy this lovely harbour view.
Crab Burger

The homemade crab cake was absolutely fantastic! It was filled with so much fresh crab meat that it gave a strong, delicious crab taste. Nice! The amount of melted cheese was just right to the point that you wouldn’t have a messy time eating the burger. As for the tomato and lettuce, they were really good! I am never a veggie person, but they tasted very fine to me.

The freshly fried thick cut fries were very yummy too! I am definitely coming back to try out the beef burger, as well as other attractive sides such as spam!!
2020-07-08
Crab Burger, Fries
2020-06-21 578 views
小黃人話要同師傅慶功,原因師傅之前考試勉強合格,又搵個藉口食一餐,賀一賀佢,師傅當然要搵啲好野食下,咁啱想食漢堡包,就揀左呢間食店。離開監房,就坐車落去。真係估唔到個地點就正正喺天星碼頭的一間舖仔,講真經過九千幾次,次次都係撘船,今次特登黎食,感覺有點特別。舖仔細細,在外幾張櫈仔,一張單邊枱,之後就去落柯打。師傅同小黃人都算係嗜牛之人,所以柯打左兩個牛肉漢堡,再配左個餐,有炸薯條同汽水,另加多一份炸魚手指,兩個人肯定夠飽。落完單,當然要等,因為即叫即整,不過又比想像中快,所以感覺都幾好。牛肉漢堡熱辣辣,包身鬆軟,牛肉又香又鬆有牛味,有追住食嘅感覺,而包內配上鮮蕃茄,蕃茄都多汁,值得一讚個漢堡係冇用任何醬汁,一塊蕃茄已經取替左啲醬汁,感覺健康啲,加上個包身嘥屎唔會大得太誇,師傅都可以一口由頂咬到個包嘅底部,又唔會食到呢咁hea,感覺超正!薯條屬於粗身,口感正有薯味,份量都多,不錯。而炸魚柳手指得香脆,肉身鬆香,係油少少,不過都接受到。總括黎講食物質素出色,環境就正正常常,店員服務友善,價錢接受到,98蚊一個餐,收貨。同小黃人邊食邊傾計,感覺寫意,呢間食店絕對值得推介,有機會一定會再黎,笑

離開監房,就坐車落去。真係估唔到個地點

總括黎講食物質素出色,環境就正正常常,店員服務友善,價錢接受到,98蚊一個餐,收貨。同小黃人邊食邊傾計,感覺寫意,呢間食店絕對值得推介,有機會一定會再黎,笑臉必定要比!

牛肉漢堡

炸魚手指

炸薯條
2020-05-22
牛肉漢堡
炸魚手指
炸薯條
呢間坐落係中環碼頭嘅漢堡包小店唔係好搶眼,但係經過聞到覺得好香咁岩又有d肚餓,所以就單點左個漢堡去試試佢餐廳所有漢堡都係即叫即整嘅,所以相對d連鎖快餐店,要等耐少少,但為左食好野係值得嘅!坐係d bar枱度一路玩下電話,一路等都唔算好耐,大約等左10分鐘就已經有得拎喇~我叫左個有魚(Got Fish),姐係魚堡,全面夾左d蓄茄、生菜,睇落以為好普通,但食落真係好驚喜首先,佢個醬汁同個魚柳超夾,酸酸甜甜好開胃然後就係舊魚柳,食得出係即炸,新鮮熱辣,外表脆卜卜,入面又厚實得黎好滑嫩真係驚喜之作,覺得貴少少都抵嘅!厚實滑嫩有魚魚堡

咁岩又有d肚餓,所以就單點左個漢堡去試試佢

首先,佢個醬汁同個魚柳超夾,酸酸甜甜好開胃

真係驚喜之作,覺得貴少少都抵嘅!
有魚 Got Fish

厚實滑嫩有魚魚堡
2020-02-10
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
有魚 Got Fish
  • Got Fish
2020-05-12 310 views
是日OT,看到有食評說店主開門時間很隨心,心裡就盼著「店主你等等我呀,千萬不要關門」的想法,差不多八點來到中環碼頭,幸好還開著門,但似乎生意冷清,從我來到,落單到等候,都沒有其他客人,店外吧台也沒有客人用餐。店主一個人打理,包括落單、製作都一手包辦。落單時,亦會提供與附近合作的黃店消費印花卡,店面收銀位亦貼上了各種文宣。話說Got Beef 的餐牌都好直接,有牛、有蟹、有魚、有雞......,不搞什麼花俏的名堂,卻用上的帶有幽默感的名字,佩服佩服!這次就試了最普通的Got Beef有牛,加Combo,買了外賣到海邊用餐。你可能會問,既然沒有人,那為什麼不在店外吧台用餐呢?因為,店主播的音樂聲實在太大了......$98的Combo,看上去份量不多,可能因為平常吃到的漢堡都比較大份,而Got Beef的則比較薄身,不過,對女生來說份量是足夠的。先說說薯條,說是薯條,其實是擁有薯條的外型,薯角的口感,炸得超級脆身,邪惡又好食麵包皮和平常得不一樣,比較鬆軟,雖然有烘過,但口感就跟沒烘過是一樣的。看圖,牛肉略細塊,入口有肉汁,但口感偏油膩,整體少了點驚喜。漢堡大致上還是好食的,薯角熱辣辣,店主

你可能會問,既然沒有人,那為什麼不在店外吧台用餐呢?

因為,店主播的音樂聲實在太大了......

漢堡大致上還是好食的,薯角熱辣辣,店主有禮貌,行過可以一試!
唔好以為天星碼頭淨係搭小輪咁簡單先得㗎。估唔到中環嘅天星碼頭係有成三間黃店咁多啊!今次就去咗呢一間食漢堡嘅小黃店撐吓場💛·佢哋係山下黃舍既成員之一,大家可以攞住啲儲分卡逐間逐間打卡😼·Any肥,叫咗佢哋嘅牛堡同蟹堡一齊食,其中一個$98可以有埋汽水同薯條🍟。·首先出場嘅係佢哋嘅薯條!天呀!薯條勁長身而且係厚切薯條,令到成個口感昇華到不得了。平均要咬三啖先可以食晒成條薯條🤤呢個真係加推!!·至於牛堡同埋蟹堡嘅部份,份量比我想像中細少,作為女仔食就算啱啱好~🥰·除咗塊牛肉同蟹餅之外,都係有蕃茄🍅、芝士🧀、生菜🥬。如果包皮有啲燕麥片片係頂,感覺就有啲健康啦😎·你問我咁牛肉呢就係煎得有啲老身,唔係Juicy style。蟹餅呢就揸得幾香口嘅,炸粉亦都唔會多,唯獨是塊蟹餅會比其他沙律醬搶咗味,要齋食個蟹餅嗰陣蟹味先會出嚟😂😂好難捉摸啊😗·整體來講小店質素算係咁上下啦。店員又送咗啲抗爭明信片,黃都發金,又好鬼親切,係咁比濕紙巾(個外型🤪)。呢啲外在因素又不容忽視嘅!😌·有興趣嘅朋友其實可以考慮加十零蚊有多啲配菜食嘅,個包厚厚地嘅話會開心啲㗎🤗-Got beef combo | $98Got cra

Got  crab

Got  beef

Got beef combo | $98
Got crab | $78
Got Beef (中環)
中環七號碼頭上層F舖
Type of Meal
Dinner
2020-04-18 274 views
Got Beef 🐮【5/5】Burger Got Beef HK$78Fish Fingers (8pcs) HK$58(No 10% service charge).They serve definitely one of the best burgers in town! Yummy bun with super fresh juicy beef patty. Fish fingers were crisply juicy too. I've actually nothing to complain about! Keep it up the good work, and let's get through this together!.📍Got Beef HKShop F, Central Pier 7, Upper Deck, Central中環七號碼頭上層F舖.🕰Mon-Sun 1pm - 11:30pm
Got Beef 🐮【5/5】
Burger Got Beef HK$78
Fish Fingers (8pcs) HK$58
(No 10% service charge)
📍Got Beef HK
中環七號碼頭上層F舖
🕰Mon-Sun 1pm - 11:30pm
Burger Got Beef

Deep Fried Fish Fingers (8pcs)
2020-04-02
Type of Meal
Dinner
Burger Got Beef
  • BurgerGotBeef
  • DeepFriedFishFingers(8pcs)
  • DeepFriedFishFingers(8pcs)
  • BurgerGotBeef
2020-04-08 255 views
上船前肚餓發現新大陸,好有心機既即制漢堡。成個Menu有牛堡,雞堡,魚堡,素食同最特别既蟹堡。店名叫Got Beef,當然要試咗牛堡先新鮮蕃茄生菜,芝士同handmade Prime USDA beef,上菜時個漢堡同蕃茄都好多汁,成件事好新鮮,個包都堅。薯條重要係有薯皮個款超好食有漢堡有薯條有野飲combo抵食到唔使過百,吹住海風環境下食漢堡好舒服好relax。香港唯一有溫度的碼頭漢堡,希望你過渡到而家艱難嘅經營環境

店名叫Got Beef,當然要試咗牛堡先

薯條重要係有薯皮個款超好食

香港唯一有溫度的碼頭漢堡,希望你過渡到而家艱難嘅經營環境
2020-04-08
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
  • Got  Crab
  • Got  Fries