2013-03-01 1517 views
喺官塘諗唔到食乜好,見之前下晝黎LEE到飲茶都唔差的所以一於黎試下DINNER LA入座時間係8點到啦!但個場好少人呀!當日係新年喎我地一行6個人,叫左一個4人餐,再叫左3個餸6先講下個4人餐先鹵水拼盤,有豬耳、鴨肉、鴨翼、豆腐,味道不錯的也不會死咸唔知乜乜魚膠炒西芹,個D魚膠好得意架,有D似JELLY,又比JELLY硬D囉!又好似好重膠質咁,但一D味都冇架魚菇炆鵝當,冬菇有陣味架,鵝掌我冇食,只係食左墊底的生菜,相信生菜好難會難食的例湯:發財好市湯,湯是冇鮮味可言的,只係死咸脆皮燒雞,單看外表是冇問題的,每人夾了一舊後發玩隻雞超多血水呀,終於叫服務員來看看,服務員將碟雞取走了,我們還以為她幫我們換過一碟,當我們還想給肔一個"讚"時,她竟奉上以下的一碟放入微波爐番叮的雞給我們,我地真係"O"哂嘴呀雞叮了會好"鞋"的,我真係忍唔住要幫牠拍個寫真呀!老實說,我們不是貪你換過碟比我地,但真係唔會諗咁大間酒樓,竟然會將一碟超多血水的雞給客人還不夠,還將番D的雞給客人品嘗囉蒸魚,唔會難吃的另叫了芋頭帶子盒,好似芋角咁囉,帶子當然是雪櫃貨啦!肯好的不會太油菇菇炒牛柳粒,菇菇好好味,牛柳粒是無牛味的

入座時間係8點到啦!但個場好少人呀!當日係新年喎

我地一行6個人,叫左一個4人餐,再叫左3個餸
先講下個4人餐先
鹵水拼盤,有豬耳、鴨肉、鴨翼、豆腐,味道不錯的也不會死咸

例湯:發財好市湯,湯是冇鮮味可言的,只係死咸
雞叮了會好"鞋"的,我真係忍唔住要幫牠拍個寫真呀!

蒸魚,唔會難吃的

另叫了
菇菇炒牛柳粒,菇菇好好味,牛柳粒是無牛味的

吃完這頓晚餐後,完完全全明白為何個場會這樣冷清的,可一不可再呀
2013-02-12