📍🇭🇰 新肥泉海鮮大排檔 (佐敦).來到佐敦熟食中心,估唔到有間大排檔竟然有多款任飲任食放題揀!.我們兩個女仔就揀咗最平的放題餐!試試佢先!餐牌款式選擇多到花多眼亂,選擇困難症的我們,最後揀咗六款,就已食到好飽啦!呢度真適合約埋三五知己一起飯局!食足咁多款!.1️⃣ 黑椒薯仔牛柳粒:薯仔炸得香口,配上一啖一口牛柳粒!😋👍🏻2️⃣ 椒鹽鴨舌:平時很少食到鴨舌,原來椒鹽鴨舌是幾香口,最適合邊飲酒邊吹水!3️⃣ 椒鹽雞軟骨:這個炸得酥脆香口,我們很快便清哂!4️⃣ 小食:可愛BB鴿一隻5️⃣ 七味豆腐粒6️⃣ 肥泉小炒王.整體嚟講,食物很有鑊氣,我們有讚冇彈,捧腹而回,感覺值回票價!還有很多款都未試完,下次再來真係要約埋成班朋友一起來食同聚會先得!
📍🇭🇰 新肥泉海鮮大排檔 (佐敦)
我們兩個女仔就揀咗最平的放題餐!試試佢先!
3️⃣ 椒鹽雞軟骨:這個炸得酥脆香口,我們很快便清哂!
4️⃣ 小食:可愛BB鴿一隻
5️⃣ 七味豆腐粒