2019-11-08 6719 views
兩母子間唔中會相約撐下枱腳食飯,今晚就食個放題,又可以聽聽了解下靚仔工作上困難和感受,有時都要借呢啲平台都係一個好好嘅溝通方式和好感恩,一路食一路講真係幾舒服呢!而且好近地鐵只係行幾分鐘就到非常方便。環境佈置得非常之色彩繽紛!地方都算幾大,冷氣又好足夠,侍應生非常有禮貌招呼呢!介紹主菜有三款~~係可以任食任叫嘅!龍蝦汁海鮮扁意粉,黑松露雜菌意大利飯(素),香辣忌廉雞絲意粉,起初唔知道嗰份量有幾多,就叫咗頭兩款先。而且都好快送到嚟,份量就比想像中較少,之後總共各款叫多一碟。哈哈!無肉食阿仔都係差啲啲喎!於是便試下menu有介紹只加$50 烤肉拼盤~~ BBQ豬肋骨,豬手和燒春雞。份量好滿意!二人好夠食,但味道一般般,豬手肉比較香口嫩滑感,只可惜得3小舊。湯飲有二款~~黑松露雜菌忌廉湯和意式雜菜湯我哋都鍾意黑松露雜菌忌廉湯,每人一碗。前菜~~沙律吧都有好幾款沙律選擇呢!飲品種類都好特別~~咖啡奶茶檸檬茶或者係花茶等等...都係要自己沖㗎,多少隨意,我就沖咗杯胎菊茉莉花茶,清清地!甜品雪糕生果等等雖然種類不算多,不過款式都幾吸引㗎!仲有一個幾特別嘅就係自製棉花糖了,咁啱見有人整!幾好玩幾特別

介紹主菜有三款~~

湯飲有二款~~

黑松露雜菌忌廉湯和意式雜菜湯

我哋都鍾意黑松露雜菌忌廉湯,每人一碗。

前菜~~沙律吧都有好幾款沙律選擇呢!

甜品雪糕生果等等雖然種類不算多,不過款式都幾吸引㗎!

仲有一個幾特別嘅就係自製棉花糖了,咁啱見有人整!幾好玩幾特別呀!

總結~自助食物多番啲肉類會更好,環境舒服,服務唔錯有禮貌。

2019-11-04
Type of Meal