2024-08-07 341 views
夏威夷poke bowl  "peek-a-poke"  又開左間分店太好. 之前喺TST 食過念念不忘,  原來佢地黎左希慎廣場地庫FOOD COURT 開左分店. 呢個Food court 好多坐位都幾大,又舒服唔錯 ! 火辣辣雞胸 組合  $88  配  牛油果奶昔   另外我再加配三文魚.主角慢煮雞胸有辣醬溝左好開胃 ,配 蕃茄, 豆腐, 雞蛋絲, 青檸辣醬, 藜麥  , 主食配珍珠糙飯同埋新鮮沙律菜底.    辣雞胸煮得剛好多汁嫩滑.  軟淋. 食唔停. . 辣度適中加州風味 組合  $ 98    配珍珠糙飯+沙律菜  ,  檸檬蜂蜜    再加配吞拿魚. poke bowl 本身有 三文魚,青瓜,雞蛋絲及三文魚子 , 主食選配珍珠糙飯同及新鮮沙律菜底.    口感豐富. 更重要係 高蛋白質低卡路里無麩質健康飲食, 啱曬我, 好味又健康 ! Peek-A-Poke銅鑼灣軒尼詩道500號希慎廣場URBANHOOD B2樓
呢個Food court 好多坐位都幾大,又舒服唔錯 !

辣雞胸煮得剛好多汁嫩滑.  軟淋. 食唔停. . 辣度適中

Peek-A-Poke
銅鑼灣軒尼詩道500號希慎廣場URBANHOOD B2樓

2024-08-05
$100 (Lunch)