就黎生日喇,多謝朋友提早為我慶祝🥰,佢係 Cake Sakura揀左呢款靚靚低糖健康蛋糕送俾我,好窩心啊,祝我愈來愈瘦,愈來愈健康,愈來愈靚咁話喎😍講返呢款低糖蛋糕🎂君度蘭橙酒蛋糕🎂,賣相真係好靚,富有藝術感,我最欣賞佢嘅忌廉,入口綿滑之餘,帶有君度蘭橙酒香及香橙甜味🍊,裝飾嘅橙片係自家烘焙,口感薄脆帶有天然新鮮果香,味道清新怡人,再配上濃鬱可可苦味嘅85%法國朱古力🍫,令蛋糕整體味道更豐富更有層次,真係好好食😋,最驚喜係內層嘅海棉蛋糕,蛋香味濃,入口非常輕盈鬆軟彈牙,食得出係鮮製😍細問之下,原來店主對蛋糕質素好有要求,為保持蛋糕新鮮,✔️交貨前24小時內焗製,✖️絕無添加任何防腐劑,選用大豆菜油代替牛油焗製,唔怪之得口感同味道都咁正,整體含糖量又極低,真係食得開心又健康啊🥰,值得推薦❗️