全靠朋友介紹,先識嚟呢間咁低調但高質嘅泰菜餐廳豬碎肉生菜包($89) - 豬碎肉炒得好香,配有大量香葉,生菜翠綠,洗得好乾淨,仲配有辣粉俾大家按個人口味調味,好貼心泰式蟹肉煎蛋($119) - 鐵板上煎蛋好正,好耐熱,蟹肉份量極多,啖啖蛋都食到一絲絲嘅新鮮蟹肉泰式乾炒河粉(雞)($88) - 河粉嘅質地好特別,又彈牙又有咬口,炒得一啲都唔油膩,香料同配菜又多,味道好,口感豐富奶茶($35) - 泰式奶茶陣香味好突出,又順滑凍洛神花茶($35) - 洛神花味香濃得嚟唔搶喉,好飲Beer($33) - Chang幾香口同易入口,食泰菜飲啤酒好夾餐廳環境幾舒服,乾淨闊落,服務好殷勤,泰籍主廚仲會出嚟同大家介紹菜式嘅造法同用料,有種食私房菜嘅感覺餐牌選擇又多,價錢公道,性價比高,好抵食,絕對會再嚟
全靠朋友介紹,先識嚟呢間咁低調但高質嘅泰菜餐廳

奶茶($35) - 泰式奶茶陣香味好突出,又順滑
凍洛神花茶($35) - 洛神花味香濃得嚟唔搶喉,好飲

餐牌選擇又多,價錢公道,性價比高,好抵食,絕對會再嚟