2017-12-15 102 views
又到聖誕 周圍都開始有聖誕節既氣氛好多餐廳食店都唔例外  而今晚食既呢間亦都唔例外   由門口擺設  到室內佈置 都非常聖誕  而室內既設計都好花心思  坐低之後會有去左外地cafe 食飯咁講返正題。食望一望餐牌   前菜小食同主食既選擇都幾多  總有一款岩你心水   睇下今晚我地兩個人叫左d咩喇小食。 滋味併盤(細) 。仲記得個晚其實唔太肚餓   但係口痕痕想食d香口野   而呢個併盤就正正滿足倒我地  併盤有 雞中翼,蝦,魷魚,薯條  雖要係油咋 但係食落感覺唔油膩  雞翼脆口得黎又夠味   相當好食小食。煙肉芝士焗薯。老細好貼心 見我地掛住影相 埋黎提我地要襯熱食最緊要撈埋d汁食 睇真d 個焗薯幾方便點解!? 家因廚房幫個薯仔批埋皮嫁咁我地食落就更方便喇主食。香蒜大蝦燴飯。基本上有Risotto既食店我都會叫一個黎試今都唔例外 大蝦整得好香好好味飯有一定水平 非常creamy 同朋友食下食下就清哂主食。黑松露野菌比薩薄餅。餅底焗到脆扑扑 非常足料兩個人食 份量岩岩好 一個清清地冇肉既pizza岩哂我地口味呀食完仲慢慢坐左陣傾下計 舒舒服服坐左陣值得推介既一間食店呀!
又到聖誕 周圍都開始有聖誕節既氣氛
好多餐廳食店都唔例外

講返正題。食

小食。 滋味併盤(細) 。

併盤有 雞中翼,蝦,魷魚,薯條
雖要係油咋 但係食落感覺唔油膩
雞翼脆口得黎又夠味   相當好食

小食。煙肉芝士焗薯。

老細好貼心 見我地掛住影相 埋黎提我地要襯熱食
最緊要撈埋d汁食 睇真d 個焗薯幾方便
點解!? 家因廚房幫個薯仔批埋皮嫁
咁我地食落就更方便喇

主食。香蒜大蝦燴飯。

基本上有Risotto既食店我都會叫一個黎試
今都唔例外 大蝦整得好香好好味
飯有一定水平 非常creamy 同朋友食下食下就清哂

主食。黑松露野菌比薩薄餅。

餅底焗到脆扑扑 非常足料
兩個人食 份量岩岩好 一個清清地冇肉既pizza
岩哂我地口味呀

食完仲慢慢坐左陣
傾下計 舒舒服服坐左陣
值得推介既一間食店呀!!