2020-03-10 3994 views
留醫食牛扒!今晚叫咗一份安格斯牛扒餐套餐,有一份牛扒、餐湯、一個橙!一打開份牛扒餐,好有驚喜🤩因為塊牛扒好大塊!好似我嘅手掌咁大,但都算薄!切開牛扒發覺煎到七成熟,無血水,啱啱好!唔靭,好食,個汁雖然唔係好黑椒,但調得啱啱好,唔鹹!最有驚喜係個餐包餐包竟然係提子包,好食,唔硬!薯菜同牛扒分開放,唔會將啲牛扒汁撈埋一齊,薯菜裏面仲有半個煎過嘅蕃茄伴薯蓉,不錯!仲有個橙當甜品!今日個餐湯係蘑菇忌廉湯或田園菜湯,我最後揀咗個蘑菇忌廉湯,但可惜個湯唔夠濃,淡左啲,令個餐扣咗少少分!其實$198食到咁大塊牛扒都唔錯!住院變得好開心😃
安格斯牛扒套餐
安格斯牛扒套餐