2018-12-17 50 views
本身黎到諗住叫火鍋,但比碟招牌九肚魚既相吸引住,所以就決定轉戰小菜,一樣甘岩我口味😝。🥢辣子安格斯牛 $168叫左小辣,雖然表面上有好多辣椒,但實際上唔太食到辣味,而牛肉粒食落有豐富肉汁,牛味濃,食唔停口丫,仲加埋好多腰果去炒,整體非常香口惹味。🥢紅酒燴牛尾 $138份量比想像中多,都有幾多件,煮牛尾係一道要有耐性既菜,牛尾燉得肉軟鬆潤,而且足夠入味。🥢豉油皇海蝦椒 $108豉油既味道能提鮮,外脆充滿豉油香,內裡蝦肉爽脆鮮甜。🥢九肚魚 $88呢度既招牌菜點都要試下既,有別於比時係大排檔食,佢外層既炸粉非常鬆化,咬落去做到入口即化既感覺。🥄姬松茸響螺燉雞 $68最後飲埋個滋潤湯水就滿足哂~

🥢辣子安格斯牛 $168

🥢紅酒燴牛尾 $138

🥢豉油皇海蝦椒 $108
豉油既味道能提鮮,外脆充滿豉油香,內裡蝦肉爽脆鮮甜。

🥢九肚魚 $88

🥄姬松茸響螺燉雞 $68
最後飲埋個滋潤湯水就滿足哂~
2018-12-04
$190 (Dinner)