2024-12-13 62 views
Amuse1.⁠ ⁠逢星期日至四 4 - 8PM,Follow 社交平台 即享指定食品 50% OFF 2.⁠ ⁠下單豬手,即送兩杯醉檸茶(適用於全日任何時段)☆║.............║☆‼️ 芝士肉醬玉米餅 (牛)✅ 夠大盤 好抵食 送酒一流 除咗佢鋪滿芝士之外 都食得出佢成個肉醬係用心之作 味道層次豐富 唔會話食到最後就冇晒醬 分量預得剛剛好‼️ 德國鹹豬手✅ 外皮鬆脆 肉質軟腍 有咬口得黎唔會有油膩嘅感覺 每口都充滿膠原蛋白嘅感覺 連脂肪位都係彈牙嘅 亦都好貼心咁切開咗一細細塊 一口一啖啱啱好 ‼️ 小食拼盤✅ [洋蔥圈,芝士條,煙肉腸,雞翼]私心最欣賞呢個小食拼盤嘅係佢嘅雞翼同埋洋蔥圈 雞翼夠大隻夠惹味 洋蔥圈都好甜 一啲辣味都唔會有 亦都無炸到油淋淋‼️ 醉檸茶✅ 覺得驚喜嘅係佢嘅味道同真正嘅檸茶不相伯仲 但係多左陣酒味 比平時普通嘅cocktail更有新鮮感 感覺係大人版嘅檸檬茶 都好啱女仔飲架📍 佐敦上海街23號地舖G/F, 23 Shanghai Street, Jordan☎️ 電話號碼 23171988📷 Canon R8 + RF24-105mm f/4-7.1 I
Amuse

2.⁠ ⁠下單豬手,即送兩杯醉檸茶(適用於全日任何時段)

☆║.............║☆

‼️ 芝士肉醬玉米餅 (牛)

‼️ 德國鹹豬手

‼️ 小食拼盤

✅ [洋蔥圈,芝士條,煙肉腸,雞翼]

‼️ 醉檸茶

📍 佐敦上海街23號地舖

☎️ 電話號碼 23171988

📷 Canon R8 + RF24-105mm f/4-7.1 IS STM

📩喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵