2022-08-12
🐟酸菜魚 江團魚$198好大盆嘅酸菜魚,老細一啲都唔孤寒,魚肉分量非常多,仲要每件都很大塊,魚肉雪白又嫩滑🤤,好正😍入邊仲有蒟蒻,薯粉,酸菜夠酸又爽口,索個酸菜湯,越食越滋味🥰🐷咕嚕生炒骨 $88生炒骨外層經過油炸,外脆內軟,唔會勁硬咬唔到,連埋子薑,紅椒青椒一齊炒,酸甜嘅醬汁沾滿每一粒咕嚕肉,酸酸地勁開胃,好快就食晒👍🏼。🥢招牌酸辣水晶粉 $48我哋怕太辣就叫左BB辣,辣度剛剛好,有肉碎,榨菜同埋大量花生🥜🤩,水晶粉質感煙靭,吸盡湯汁勁好味😍🌸桂花冰粉食完仲會送甜品,有一小杯嘅桂花啫喱,味道又唔會太甜仲有陣陣桂花清香味,冰凍透心涼❄️,又幫手解辣🌶小總結餐廳燈光校暗,富有情調,酸菜魚都算有水準,性價比高,約埋三五知己嚟開個麻辣派對都唔錯🤭
🐷咕嚕生炒骨 $88
🥢招牌酸辣水晶粉 $48