荃灣車房街附近好多餐廳,轉角位嘅餐廳轉過幾手,今次開左間Thirty first of May,環境舒適浪漫,大大個月球燈好有情調,同外面好似兩個世界咁。lunch set價錢唔貴,$60-$100左右一個,餐包用蒸龍上好特別😛 蘑菇湯好香濃,飲到粒粒蘑菇蓉😋黑松露煙鴨胸意大利飯,黑松露味唔夠香濃,個意大利飯濕濕地,鴨胸亦都唔會太老,不錯!Carbonara 比較乾身,同cream味好重,食到最後有少少膩。特別一提依間餐廳服務好窩心,當日有落雨大家都有把濕笠笠嘅遮,餐廳職員主動幫我地扣好把遮係餐廳外面,再俾番個號碼牌俾我地。 仲會記低每一個客人落嘅單,直接可以將食物放到果位客人面前,依啲地方嘅西餐廳都有依種服務,真係值得一讚👍🏻😝

2019-03-22
Type of Meal