2021-08-03 190 views
係網上見到呢間評價幾好嘅咖啡店就黎試下咁啱呢日仲做緊combo 1+1嘅優惠,bagel加杯野飲只係$50實際個優惠係點樣計嘅我就冇詳細了解了呢度點餐係去咖啡吧枱度點餐,然後店員會比張號碼飛係自行取餐個日唔知係咪因為人少少,我好似都冇聽到叫號碼取餐,每次都係店員送過黎比我,真係唔好意思因為唔肚餓,叫左個Cinamon Raisin Bagel,冇乜玉桂嘅味道店員有幫我reheat左,食完都幾飽不過下次有機會試下豐富啲嘅午餐大熱天時都係要飲返啲凍野叫左個Espresso Yuzu TonicEspresso係會另外上,可以自己倒落去Yuzu Tonic到,會見到出現好多氣泡嘅變化,幾得意倒完之後記得攬勻先飲因為柚子醬沉哂底一飲落去會有鹹味、汽水味、淡淡嘅咖啡味同埋清新嘅柚子味夏天飲呢款咖啡真係幾順口又舒暢但飲到最後,個底都係太多柚子醬,覺得太甜,就冇再飲落去了如果唔鐘意咁甜,可以問問店員有冇得少甜最欣賞呢度有佢地自家嘅炒豆機,一路食仲一路見住啲豆出爐仲有好多款唔多嘅咖啡豆出售,有不同嘅咖啡用品可以買咖啡迷不能錯過嘅小店
係網上見到呢間評價幾好嘅咖啡店
就黎試下
實際個優惠係點樣計嘅我就冇詳細了解了
呢度點餐係去咖啡吧枱度點餐,然後店員會比張號碼飛係自行取餐
個日唔知係咪因為人少少,我好似都冇聽到叫號碼取餐,
每次都係店員送過黎比我,真係唔好意思

店員有幫我reheat左,食完都幾飽
不過下次有機會試下豐富啲嘅午餐
Raisin Bagel

大熱天時都係要飲返啲凍野
叫左個Espresso Yuzu Tonic
倒完之後記得攬勻先飲
因為柚子醬沉哂底
一飲落去會有鹹味、汽水味、淡淡嘅咖啡味同埋清新嘅柚子味
夏天飲呢款咖啡真係幾順口又舒暢
但飲到最後,個底都係太多柚子醬,覺得太甜,就冇再飲落去了
如果唔鐘意咁甜,可以問問店員有冇得少甜
Espresso  Yuzu  Tonic

最欣賞呢度有佢地自家嘅炒豆機,一路食仲一路見住啲豆出爐
仲有好多款唔多嘅咖啡豆出售,有不同嘅咖啡用品可以買
咖啡迷不能錯過嘅小店
2021-07-30
$50 (Tea)
Espresso  Yuzu  Tonic