2021-02-23 40 views
今次最後忍唔住食左少少🤏米線🍜💓非生酮post 💓1. 唔想成日淨係飲味精湯、豬骨湯呢啲湯底,就可以來試試藥膳湯底🥰🥰🥰:真‼️海量紅棗、龍眼肉帶出鮮甜味道🥰加上北芪、黨參、當歸熬製而成,平時接受唔到🚫藥膳味道🚫嘅話、就可以試吓呢一款米線哦🙌😺 藥膳味道食落不會極重,而且紅棗帶出非常清甜既純味湯底☺️我非常喜歡呢個藥膳湯底😊店員話佢都好鍾意❤️呢個係一個好滋補嘅湯😙🚺女仔月經後飲返碗好滋補🚺2. 一碗價值差大約$60-$70嘅米線🍜份量極多,仲多過一碗過橋譚仔既米線量😱😱店主果然毫不吝嗇🙀🙌🤞🤌🧑🏻‍🦰米線偏粗、淋&滑身口感👨🏻‍🦲肥佬表示食完一碗都好飽😂最後我淨低半碗米線😳而另一個女仔都食淨1/3嘅米線🍜😚個人認為🧐如果食一碗譚仔都食唔晒嘅話,記住叫「少米」‼️記住叫「少米」‼️記住叫「少米」‼️唔好浪費食物😌📜- Menu - 📜1. 藥膳農場醉雞米線🍜HKD$672. 😻推薦👉🏻蟲草花藥膳農場雞米線HKD$67 3. 上湯浸時蔬HKD$224. 上湯手作牛丸HKD $305. 上湯墨魚春卷HKD$30📜- Menu - 📜蟲草花藥膳農場雞米線🍜:1. 切雞雞件略嫌大件,米線裡會找到原件雞鎚、
今次最後忍唔住食左少少🤏米線🍜

4. 上湯手作牛丸HKD $30
5. 上湯墨魚春卷HKD$30
📜- Menu - 📜

蟲草花藥膳農場雞米線🍜:

1. 切雞雞件略嫌大件,米線裡會找到原件雞鎚、雞翼😹吃得比較不方便👾👾但份量就非常足夠🥰

藥膳農場醉雞米線🍜:

2. 兩碗米線嘅味道都差唔多,分別在於一個係醉雞、一個有蟲草花😙醉雞味道略嫌不重~希望醉雞下次食嘅時候會醉多一點點🤑鍾意滋補下既就可以食蟲草花個款😁

3. 💰小菜方面加配嘅價錢都唔貴💰,大概$20-30一款😊而且都有幾款可以選擇,全部都係用藥膳湯底上😋超滋味養生!米線唔夠湯嘅時候我倒埋落碗米線度飲😹全部飲晒😹😱我係咪有啲痴線😳‼️

❤️🧡💛💚💙💜🖤🤍🤎❤️🧡
❤️🧡💛💚💙💜🖤🤍🤎❤️🧡