2006-09-08 69 views
之前同男友食過,感覺幾好,所以再黎。starter - 生牛肉薄片、生蠔及蜆男友點既生牛肉幾好,加埋辣菠菜食幾香濃。生蠔都幾新鮮,不過就唔太特別,幾款都係crisply同係帶海水咪重既。反而生蜆就真係好鮮甜,第一次食生蜆,感覺比起生蠔鮮味好多。main course - 烤鴨胸,煎魚排(加鵝肝)無乜驚喜,只可以尚可來形容。除左鵝肝依然係咁正之外,其他就唔特出,但係又唔會唔好食囉。反而之前starter既生牛肉薄片同生蜆好食好多。dessert - 芒果夾餅,焦糖燉蛋芒果夾餅雖然用既芒果唔夠香甜,可能生左d,但係咪道都ok。焦糖燉蛋外面一層脆焦糖,蛋味濃郁,連不鍾意食甜品既我都覺得唔錯。同之前黎一樣,整體感覺幾好,得閒會再黎過。
之前同男友食過,感覺幾好,所以再黎。

starter - 生牛肉薄片、生蠔及蜆

main course - 烤鴨胸,煎魚排(加鵝肝)

dessert - 芒果夾餅,焦糖燉蛋

同之前黎一樣,整體感覺幾好,得閒會再黎過。