2008-01-27 1 views
係ELEMENT買完CUP CAKE,口痕想食野,但又唔想係入面食果D貴夾唔抵既王X沙,360又真係好普通,就轉登行過黎呢邊食老趙,反正都好耐冇食!要左個生牛肉河,再要一碟串燒,一半豬一半牛,男友就要雞亦撈檬,因為唔想食太飽,夜晚仲有下一場!牛肉河,水準仍舊,牛肉上'木台'都未熟哂,真係半生熟果隻,湯底好甜,份量當下午茶就岩岩好,當LUNCH的話就可能唔太夠;男友既撈檬有好多配料同HERBS,落埋汁都好正,雞亦就好香,幾脆口;串燒,我鍾意食牛肉,豬肉就可免則免喇,幾夠味,唔錯呀!整體黎講,價錢平,味道好,服務只係差點點,只係附近既環境變得太快,有D接受唔到既感覺