2023-08-19 65 views
今日同朋友試下新野,黎左呢到。環境呢到環境唔錯,有空間感。係冷氣凍左啲。叫左Butter Chicken with Naan,我從來無食過Curry或Butter Chicken既雞係滑既,汁方面好濃,而且有打碎左既蓉,味道好正宗。不過因為冷氣太勁,第2件Naan bread已經硬到咬唔開,好在有汁整淋黎食去到邊我都未定叫黑松露芝士薯條,大大份,黑松露同芝士都唔慳,好讚,可惜因為冷氣太勁,芝士超快硬晒,好在有Butter Chick3n啲汁,如果唔係又係無法食用。2杯熱Latte,比出面既咖啡大杯,夠熱因為太凍,無法唔叫多杯野飲。朋友飲左Chamomile tea,我叫Earl Grey,雖然45蚊一杯唔算貴,但有咩理由用某超市品牌既茶葉,真係估佢唔到。仲有,衛生方面麻麻,碟有蚊滋、杯有印。
今日同朋友試下新野,黎左呢到。
呢到環境唔錯,有空間感。係冷氣凍左啲。
2杯熱Latte,比出面既咖啡大杯,夠熱

仲有,衛生方面麻麻,碟有蚊滋、杯有印。
Butter Chicken
黑松露芝士薯條
2023-08-12
$150 (Lunch)
Butter Chicken
黑松露芝士薯條