2022-09-06 636 views
呢期星期六日排隊嘅程度已經冇以前咁誇張,walk in 唔係太遲去都有位嘅!我哋最愛佢嘅黑松露芝士!呢碟菜色每次去都會食!因為實在太香口,加埋佢free 嘅麵包,芝士控一定要嘗試,另外,麵包唔夠可以再叫佢加多啲嘅!因為一袋真係唔夠囉!至於個吞拿魚他他,我覺得份量比以前少左,包括吞拿魚同牛油果都少咗! but anyway, 味道係好fresh 嘅!如果三個人食,每人可以食到一啖🤣🤣少食多滋味啊!至於海鮮linguine ,個意粉軟硬度適中,而且有啲咬口,幾好味!另外個牛肉千層麵,個芝士好好好香!但係因為有肉碎,加埋芝士,好似少少oily! 不過好好食囉救命🤣🤣