2006-05-05
今日我有朋友生日係諗唔到去邊好於是就去下依間cafe啦!原本去依間cafe之中可以飲酒(7/f)個度..去到竟然有人係度唱緊k!!!仲要好好好大聲!!之後都冇理度諗住點野食..侍應就同我地講叫一杯正價飲品就可以半價食晚餐..我地睇下睇下見到正價一杯朱古力都要$50..個晚餐都要$60但有半價..之後見到d cooktail$45就諗住叫啦..點知發覺愈坐愈嘈..根本唔可以正常咁聽到隔離個人講d咩..咁我地就同佢講可唔可以細聲少少,..侍應就話唔可以~咁我地就話不如落返5/f到食啦..到我地去到5/f仲諗住個環境都ok啦..坐低左我地大約等左10-15分鐘先有個menu睇下..咁我地見到原來個價錢仲平過7/f!!仲有埋野飲送~好似好抵~~~~但原來只係幻覺!!!!!!!我地等左好耐(半個鐘已上)先有人肯過黎落單..之後又等左一個鐘先有一杯野飲!!!我地6個人叫左6個set...3個粉3個飯3個小食!最先黎到得個飯咖哩牛肉飯..但冇汁冇送..得一兩塊肥牛..咁我個朋友就叫佢俾d汁佢啦..點知一等等左45分鐘!!!當中已經吹左好多次..佢地d人得一句"等一陣"等多陣"之後我朋友好嬲叫佢..佢
就去下依間cafe啦!
原本去依間cafe之中可以飲酒(7/f)個度..
去到竟然有人係度唱緊k!!!仲要好好好大聲!!
咁我地就同佢講可唔可以細聲少少,..侍應就話唔可以~
咁我地就話不如落返5/f到食啦..
到我地去到5/f仲諗住個環境都ok啦..
坐低左我地大約等左10-15分鐘先有個menu睇下..
咁我地見到原來個價錢仲平過7/f!!仲有埋野飲送~
好似好抵~~~~但原來只係幻覺!!!!!!!
我地等左好耐(半個鐘已上)先有人肯過黎落單..
之後又等左一個鐘先有一杯野飲!!!
我地6個人叫左6個set...3個粉3個飯3個小食!
之後我朋友好嬲叫佢..佢先應仲話幫我地換個碟..點知又一去冇回頭!!!
到最後我地只係黎得3個意粉就已經等左2個幾鐘..
中間我地不停又鬧又叫都係得一句"等多陣"!....
等左好多叫左好多次佢地d侍應仲要發脾氣!!!
我地忍左好耐都冇野黎..之後我朋友就
用好惡既態度同佢地講.."你地d野仲唔黎我地埋單走..等都等左成2個幾鐘一個飯都要咁耐"
到最尾我地成台人只係得3個set黎左..
有3個飯(當中有俾佢地話換個碟)都冇黎到!!!!
我地以為只係我地係咁..原來張張台都係咁!走左好多人~仲有好多人係咁吹~~個d侍應又係個句等多一陣..
後來有個好似老闆既人同我地講因為同事整錯所以要等..但一直都冇人同我地講過..一味係我地d人出去問
出去吹都唔講!!佢地做錯野又唔出聲好過分仲要等到最後都係走!!搞到成台人都猛!!仲好唔開心!!未試過食飯食到咁!!
依間野..我叫你地所有人都唔好去..依間野值零分仲要負分tim~~佢地實在係差勁!!!
我未試過食一間餐廳係咁差..侍應又鬧人..又冇game(話過左六點就冇得玩).等野食野飲極耐起碼要2個鐘先有!!
茶記仲好過佢地...!!!
服務差!態度差!野食差!!最重要係貴過人!!!