呢幾年開左好多呢啲自助既烘焙鋪,其實整一樣都差唔多兩三個鐘我覺得好過係條街曬住咁fing下fing下又冇野做🫠去到揀完想整咩之後就會有食譜比你step by step跟住做,仲有片睇完全唔洗擔心會睇唔明唔識整🤣港女的me表示唔洗自己買野洗野又唔洗擔心啲材料一次用唔完真的很興奮🧏🏽‍♀️🎂Hojicha Tiramisu $420(+入場費$40 per head = $500 @ 2ppl)唔知係我太天才定食譜簡單到令我覺得自己好天才,總之我個焙茶Tiramisu真係幾好食😋雖然我去個日因為係中秋前夕所以超多人啲staff又唔夠啲野比較慢🙈但考慮到total都係$500@2ppl其實都係等於係出面買一個蛋糕,假期大家都可以考慮去玩下😆Bello!希望大家中意我嘅食評啦(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 如果可以follow埋我就更好啦!@phoebesohungry

🎂Hojicha Tiramisu $420
Hojicha Tiramisu