2020-05-03
相隔年半左右冇幫襯,還keep🉐️過往的水準👍🏻其實想幫襯好耐,但可惜更改咗營業時間冇🉐️同事宵夜(其實我咀刁師傅想嚟好耐㗎啦,可惜時間不合😝)卒之的起心肝攪咗個早更食飯團,咁啱又🈶️限聚令只可以另外➕三位同事(我、師傅、親善大使小姐+百搭318)去除咗營業時間改咗之外,美食有啲冇做,真係🉑️惜訂位既時候老闆娘溫馨提示,如果要食海鮮要預先預訂上次食過喜之次,非常之好食😋所諗住再order及帶子,所以我話俾老闆娘聽老闆娘,回覆已經冇做喜之次,當其時聽到非常之失望😞跟住老闆娘推介黃花魚一夜干跟住我哋四個再預約時間到舖老闆話啲帶子麻麻,所以冇買到諗住坐低order泰式鳳爪(上次嚟非常之好味,非一般的泰式鳳爪)跟住老闆娘話已經冇做喇!又一盤冷水潑落我度,又一次失望😞跟住我哋就點想食的菜式黃花魚一夜干都非常之好食(百搭318連魚骨都「論」埋😂)老闆娘真係冇介紹錯老闆娘推介的燒角瓜也非常美味👍🏻百搭318話老闆好叻,一個人🉑️以處理那麼多的order,所以請咗老闆飲🍻(🈶️嚟過這裏的朋友,都知請老闆飲🍻咩意思)今晚個個都好🈵️足,我咀刁師傅話會再嚟食過希望早啲解除限聚令,可以同多啲同事過嚟搞搞震🤣🤣We wil
除咗營業時間改咗之外,美食有啲冇做,真係🉑️惜
訂位既時候
老闆娘溫馨提示,如果要食海鮮要預先預訂
跟住我哋四個再預約時間到舖
老闆話啲帶子麻麻,所以冇買到
跟住我哋就點想食的菜式
老闆娘推介的燒角瓜也非常美味👍🏻
(🈶️嚟過這裏的朋友,都知請老闆飲🍻咩意思)
今晚個個都好🈵️足,我咀刁師傅話會再嚟食過
希望早啲解除限聚令,可以同多啲同事過嚟搞搞震🤣🤣
We will back