2020-01-05 438 views
每次經過茶木(不同地區),午市時都要大排長龍,今日早少少三人行都要等5分鐘先入座,如果再晏少少仲等得耐午餐餐牌,分為Set A 同 Set B兩種,我哋就叫左3個 Set A。每款都包前菜(溏心蛋,浸漬蘿蔔,麻醬時菜)。溏心蛋保持一貫水準,內軟外香。中間係麻醬娃娃菜,麻醬好好味,娃娃菜超快食晒。菜單上嘅浸漬蘿蔔轉左麻辣青瓜,味道有點辣。1. 鳳梨糖醋蝦球,配肉躁飯,凍紅豆薏米水。蝦球甜酸度適中,食落令人十分開胃。肉躁香濃,配飯一流。2. 青蒜照燒沙朗,配香芋米粉,冬瓜茶。米粉幼細,簡單配上兩件芋頭條已好好味。而牛柳超淋好味3. 芥茉塔塔醬鱸魚條,配牛肉麵(菜單上嘅中卷麵線轉左),玫瑰紅茶。牛肉麵有少少辣,牛肉厚身亦煮得好淋,充滿台灣味道。而鱸魚條夠香,脆卜卜好好味

。每款都包前菜(溏心蛋,浸漬蘿蔔,麻醬時菜)。

溏心蛋保持一貫水準,內軟外香。
中間係麻醬娃娃菜,麻醬好好味,娃娃菜超快食晒。
菜單上嘅浸漬蘿蔔轉左麻辣青瓜,味道有點辣。

午市精選套餐

。肉躁香濃,配飯一流。

2020-01-03
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$70 (Lunch)