(Non-member)
2006-08-10 15 views
怨恨啊~!一開始都冇咩期望架喇, 諗住冇期望就冇失望啦, 點知個結果係絕望!!!1. 訂左位去到都係要等: 都唔知訂黎做乜?!2. 唔夠位坐: 一行16人, 得一半位都冇...3. 饑饉三十: 由叫野食到有野食歷時兩個鐘+4. 野食份量少得可憐: 試想像下一份regular野食分做2-3份就係佢俾我地0既份量!5. 水都冇啖: 坐左兩個幾三個鐘連一杯水都冇, 到到第三個鐘, 我地取消d orders 0既時候d野飲就黎喇, 如果唔取消都唔知幾時先會黎!6. 價錢太貴: 最低消費係HKD$60, 我去同等cafe或更好0既都唔駛咁0既價錢~~!總結: 有錢但係冇野食, 冇野飲, 都真係香港少有.
怨恨啊~!

1. 訂左位去到都係要等: 都唔知訂黎做乜?!

2. 唔夠位坐: 一行16人, 得一半位都冇...

3. 饑饉三十: 由叫野食到有野食歷時兩個鐘+

總結: 有錢但係冇野食, 冇野飲, 都真係香港少有.