今晚同家人開開心心諗住慶祝生日飯,因為大家都懶得念,就叫咗半席嘅套餐食加壽包黎嘅菜式係斷斷續續咁樣上菜,黎左半隻乳豬,之後又要等⋯不停斷斷續續咁樣上菜之後所有餸菜都黎晒,重有蒸魚同壽包未黎等左幾個字,吹吹服務員,服務員大叔只回應「蒸魚係耐啲㗎啦,我幫你吹一吹啦」😑😑😑再等多幾個字再吹服務員姐姐,姐姐幫我地跟條魚話壽包要叫先可以蒸,我哋就叫佢一次過蒸晒唔想等了前後等左半個鐘覺得唔對路,再叫侍應跟跟魚同包去左邊😡😡😡侍應只回應蒸緊。入嚟食飯前後等左一個半鐘條魚仲蒸緊😡😡😡最令人嬲嘅係,廚房姨姨出嚟問我地仲差乜嘢😤😤😤真係着燈😡😡😡嬲到埋單走人,咁大間酒樓應付唔到咁多客人!仲要三個侍應都係敷衍了事,要人哋白等😡😡😡買單個收銀員個態度極差👎👎👎明明幫緊客人簽卡,可以叫另外嘅服務員幫手跟👎👎👎一餐開開心心嘅生日飯連壽包都冇得食你地服務態度、對客人嘅態度,嬲到火辣辣嘅!以後揀酒樓都要揀清楚,以免食到一肚氣!令人超級難忘,永遠唔會有下次😡😡😡

之後所有餸菜都黎晒,重有蒸魚同壽包未黎

等左幾個字,吹吹服務員服務員大叔只回應「蒸魚係耐啲㗎啦,我幫你吹一吹啦」😑😑😑
一餐開開心心嘅生日飯連壽包都冇得食
令人超級難忘,永遠唔會有下次😡😡😡
Type of Meal
Dinner