2020-11-08
望落好似分量多,但其實食落吾算多!因為佢個芒果汁底吾夠,所以用匙羹舀一舀就已經見到個底!佢餐牌寫話有黑珍珠同小丸子,但個芒果汁底入面只有蘭香子。吾知蘭香子佢地係叫做黑珍珠定小丸子,但總之呢份甜品一定係少左一樣配料先!價錢有少貴,食佢地其他甜品可能仲抵D!原本想比差評,但係佢地個雜果食落都吾差,而且雪糕都幾好味!首先個雜果一定吾係罐頭水果,因為佢個水果咬落多汁,有水果既香甜味而吾係葡萄糖味!兩球雪糕我分別揀左雲呢拿及曲奇!個雲呢拿雪糕食落似維記個雲呢拿雪米糍入面個雪糕!撈埋芒果汁食一流,兩隻味都食到!個曲奇雪糕望落偏淡啡色,食落有淡淡曲奇味,而且個雪糕入面既曲奇碎吾會癡牙!可能個雪糕係佢地自家製都未定,不過我吾肯定!🧐另外,有幾點想提一提!首先,個餐牌其實有D溶溶爛爛,都吾知攞吾攞起手好!lol其次,一D食物原料會成盤放左響顧客枱面,建議放番廚房,或者用保鮮紙包番好會衞生D!下次可能會試下佢地個芒果腸粉!
佢餐牌寫話有黑珍珠同小丸子,但個芒果汁底入面只有蘭香子。
價錢有少貴,食佢地其他甜品可能仲抵D!
原本想比差評,但係佢地個雜果食落都吾差,而且雪糕都幾好味!
兩球雪糕我分別揀左雲呢拿及曲奇!
可能個雪糕係佢地自家製都未定,不過我吾肯定!🧐
另外,有幾點想提一提!
首先,個餐牌其實有D溶溶爛爛,都吾知攞吾攞起手好!lol
下次可能會試下佢地個芒果腸粉!