好耐冇去韓國好掛住韓國菜 , 咁岩見到元朗有間個名好特別既韓國菜 , 同朋友即卡黎試下 入黎到已經好有韓國氣氛 , 因為原來店員都係韓國人黎 , 嗌左個炸醬麵 , 濟州五花肉同埋芝士雞蛋卷午市套餐有齊前菜 , 飲品 , 仲係唔洗加一 , 好抵食 , 中午岩岩營業已經坐滿好多人 , 有唔少學生都黎食 . 可見價錢親民前菜最中意佢個酸蘿蔔 , 又甜又酸 , 切到好薄既蘿蔔勁入味 , 好開胃 炸醬麵 , 大大碗撈埋 , 炸醬勁香又濃郁 , 麵軟硬岩岩好 , 食出韓國既味道 , 炸醬份量多到可以用埋黎撈飯食濟州五花肉 , 店員超親切 , 主動幫我地燒埋 . 燒到皮脆肉香 , 咬落去油脂分佈岩岩好 , 口味同肉味都一流芝士雞蛋卷 , 賣相已經夠哂吸引 . 同埋估唔到咁大份 , 蛋味唔太濃帶出芝士香濃 , 兩者好 match , 蛋既質感好厚實 , 食落好滿足野飲仲有梨汁揀 , 入面梨肉滿滿好 juicy !

野飲仲有梨汁揀 , 入面梨肉滿滿好 juicy !