今日阿豬生日,去食佢最愛的酸菜魚🤤,真心好正,二人餐好底食👍🏻👍🏻🌶️酸菜魚—湯底係魚骨煲架,一來要先飲湯,個種酸酸辣辣嘅味道非常開胃🤤,飲完湯就食魚,魚片好多,大片冇骨👍🏻,酸菜係酸得來又帶點甜味😋,仲有萵筍、蘿蔔、菇的配菜👍🏻全部都係勁岩味🌶️口水雞—大約有3分1至半隻雞,麻麻辣辣,雞肉又滑👍🏻🌶️拍青瓜—正常出品,新鮮爽脆🌶️紅糖糍粑—熱辣辣的糍粑,新鮮即炸上枱即刻加紅糖來食,係一流嘅甜品😋我最鍾意佢個裝修,樓底好高座位好舒服,唔好坐到迫迫夾夾咁,真心低讚👍🏻服務又好,元朗來講目前未有一間可以做到咁既性價比🥰🥰最後有個位真係要提一提,佢地會提供勁冰凍的凍水,食辣野真係要飲好多凍飲來解辣,真係好細心,勁鍾意❤️

酸菜魚

口水雞

🌶️口水雞—大約有3分1至半隻雞,麻麻辣辣,雞肉又滑👍🏻

拍青瓜

🌶️拍青瓜—正常出品,新鮮爽脆

紅糖糍粑

酸菜魚