2023-02-27
值得一試嘅彈牙紅湯麵 肥腸必食~~~中環返工有時壓力真係好大,就會想食下辣野,呢間瘋狂小面就係我嘅心水之選。~~佢哋嘅麵可選白湯和紅湯,白湯不辣,紅湯則有 3個辣度,仲有多款小食,飲品等等。~~~🥢面質非常彈牙,湯底辣得惹味,麻麻地,調味好到位,加上滿滿蔥花,解膩非常,難怪多年都係中環人氣餐廳。瘋狂大排面嘅大排骨,非常入味,質地軟爛,一咬就是輕易離骨。而肥腸就洗得非常乾淨,一d脂肪位都冇,但係食落去就有滿滿嘅脂香,份量亦都俾得好大方,值得一試。~~~最後我地嘅甜品就叫咗成都冰粉,非常解辣嘅冰粉裡面有黑白芝麻、花生🥜、糯米、山楂碎等等,食落酸酸甜甜,而且係低甜個種,健康又好食,高質。~~~餐廳名稱:瘋狂小面 (中環)餐廳地址:中環士丹利街66-72號佳德商業大廈1樓
~~
~~~
餐廳名稱:瘋狂小面 (中環)
餐廳地址:中環士丹利街66-72號佳德商業大廈1樓