2015-07-14 5077 views
以前已經去食過幾次奈何一直沒有時間寫食評,真係值得一試,評分給9個讚。首先講下服務員態度先啦,我認為待應態度真係好重要,如果要對住一班黑口黑面嘅待應食野就算食物幾好食我諗你地都唔會食得開心。佢地服務好認真,偶爾有食物漏單佢地都會即時追單,唔似某啲放題例如相x手等等追幾次都唔黎。而且又好笑容,有時收飛仲會老遠跑過黎添!跟住講下野食,個人口味比較清淡唔中意食重口味嘅野。佢地嘅有幾種炒菜,例如「飛天炒通菜」,「泰式炒雜菜」等等,鍋氣夠 又唔會太咸太辣,食食下後來發現叫左通菜成4次單添!仲要一次都無漏,低讚!其他野食好似刺身果啲都係正常水平,不過要講下佢地有個升級板可以食多好多種野食,升完之後個蝦大大隻,又新鮮,不容錯過。而且仲有「咖哩皇帝蟹」香而不辣,真係超好食!其他佈局等等都係唔錯,日泰朗真係值得一試 而且又多優惠 完全唔貴。行過得閒可以上去一試!!!
2015-07-02
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$20 (Dinner)
Celebration
Anniversary
Dining Offer
Credit Card Offers, Coupon, Voucher
  • 咖哩皇帝蟹