2024-04-25 75 views
好耐冇食西班牙菜,所以嚟試吓一坐低已經有粟米片同沙律醬(溫馨提示:要收錢嘅),沙律醬同粟米片好夾,唔經唔覺就好快食晒。去Bar必做嘅係要欣賞Bartender 調酒,所以我哋坐咗喺吧枱,叫咗杯Queen Beauty🍸好好飲,味道有層次,又唔會甜到糖水咁食物方面,我哋叫咗兩款Tapas烤和牛舌配蕃茄莎莎—肉汁好香,配合埋蕃茄嘅清新,抵消咗牛舌會有嘅油膩感西班牙油蒜辣椒炒蝦—蝦嘅肉質爽口結實,少少辣夠開胃兩款主食龍蝦汁大蝦海鮮闊條麵—材料好豐盛,能夠做到每一啖都食到海鮮,而且龍蝦汁味道濃郁,好入味天多尼雞肉自家手打Pizza—好少見到有餐廳會有自家手打Pizza,餅底唔會太厚,好酥脆,芝士可以拉絲好正值得一提嘅係,餐廳員工服務態度一流,本人身子弱唔飲得凍水,Bartender 好好👍🏻特登煲咗啲熱水畀我
好耐冇食西班牙菜,所以嚟試吓
食物方面,我哋叫咗兩款Tapas
西班牙油蒜辣椒炒蝦—蝦嘅肉質爽口結實,少少辣夠開胃
兩款主食