2024-09-27
放工同事想去飲野,朋友介紹channel 3有得飲食物質素又高,所以放工行過黎試。第二日要返工,我就只係叫左咗Cinderella 既mock tail, 主要橙汁底再混合左菠蘿汁、糖漿等。同以前唱k既Fruit Punch味道一樣😛好fresh 好好飲。餐廳會先上一款助酒小食,墨西哥脆片,香脆惹味,飲品未到已經食唔停口😆黑魚子蟹肉多士鬆化梳打餅配新鮮且鮮甜既蟹肉再與鹹香既黑魚子搭配,口感豐富。牛舌配蕃茄他他牛舌質感非常柔嫩,搭配自製蕃茄他他醬,酸甜口感清新,為整道菜增添左層次感。香煎帶子豚肉配粟米蓉香煎帶子豚肉既呈現令人驚豔。豚肉外焦內嫩,帶子輕輕煎過鮮甜多汁,再搭配粟米蓉增添左一絲甜味。整體口感豐富且不油膩,好有特色。西班牙海鮮炒飯西班牙海鮮炒飯,這道菜色彩亮麗,香氣撲鼻。米飯顆粒分明,吸收左海鮮高湯精華,口感滑順。蝦、蜆,青口,魷魚等配料豐富,每一口都能感受到海鮮既鮮味。呢個真係必點👍🏻
黑魚子蟹肉多士
牛舌配蕃茄他他