2012-04-09 320 views
估唔到一心去食上海嘢~~竟然仲有其他中式點心食 原來哩度最近開始07:30-16:00有點心即叫即蒸呀!!酸辣湯拉麵~~ 酸辣湯好味!!野菌素齋餃~~ 餃皮ok & 好夠料(好多菇+木耳)~~正!!素菜包~~ 可能我本人近期鍾意食菜,所以哩個包趁熱食嗰陣.真係覺得特別正^^春風得意腸~~ 哩個腸粉.超得意..起初未食仲以為係一般既炸兩, 點知食咗啖至知.原來裡面係脆既蝦春卷,下次必定再食^^懷舊豬潤燒賣~~ 睇見有少有既"豬潤燒賣",當然要試吓, 兩片爽豬潤+燒賣肉.入口都唔覺膩, ok ok!江南糯米雞~~ 哩個糯米雞.又係好創新, 完全估唔到係唔用荷葉.用咗白糯米+黑糯米.裡面有D雞肉粒+蝦粒.喺糯米上面再加上木魚, 味道都OK!!
江南糯米雞
懷舊豬潤燒賣
春風得意腸
酸辣湯拉麵
野菌素齋餃.夠內涵
野菌素齋餃
估唔到一心去食上海嘢~~竟然仲有其他中式點心食

原來哩度最近開始07:30-16:00有點心即叫即蒸呀!!

酸辣湯拉麵~~ 酸辣湯好味!!
2012-04-06
$60 (Lunch)
野菌素齋餃
野菌素齋餃.夠內涵